Facebook Pixel Sportdog.gr | Τρομερό μπάχαλο με Μολέντο, διαψεύδει ο ΠΑΟ - Δεν απάντησε ο παίκτης, πολλά λεφτά ο Ιβάν!
| 2018-01-10 13:16:00

Τρομερό μπάχαλο με Μολέντο, διαψεύδει ο ΠΑΟ - Δεν απάντησε ο παίκτης, πολλά λεφτά ο Ιβάν!

Sportdog Team
Τρομερό μπάχαλο με Μολέντο, διαψεύδει ο ΠΑΟ - Δεν απάντησε ο παίκτης, πολλά λεφτά ο Ιβάν!

Και το σήριαλ με τον Βραζιλιάνο καλά κρατεί... 

Όπως σας ενημερώσαμε πριν από λίγο, ο ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό φέρονται να ήρθαν σε οριστική συμφωνία για τον Ροντρίγκο Μολέντο, προκειμένου ο Βραζιλιάνος στόπερ να συνεχίσει την καριέρα του στην Τούμπα με τη μορφή του δανεισμού ως το καλοκαίρι.

Μάλιστα, οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά προσφέρει στους Πράσινους 500.000 ευρώ, ποσό που κρίνεται τεράστιο για τον δανεισμό μόνο του παίκτη, ενώ δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα αν στη συμφωνία συμπεριλαμβάνονται τελικά και έμψυχα ανταλλάγματα (Κάτσε και Κωνσταντίνιδης).

Πάντως, από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δεν επιβεβαιώνει τη συμφωνία και ενόψει του κρίσιμου ραντεβού με τον Λούμπος Μίχελ διαρρέει πως…  «Με τον ΠΑΟΚ έγινε μια συζήτηση για τον Μολέντο. Δεν υπάρχει κάποια συμφωνία αυτή τη στιγμή», ενώ και ο Βασίλης Κωνσταντίνου δήλωσε στο Metropolis 95.5 ότι δεν υπάρχει επίσημη πρόταση για τον Βραζιλιάνο. 

Την ίδια στιγμή, ο Ροντίγκο Μολέντο φαίνεται πως δεν έχει πάρει ακόμα την οριστική του απόφαση. Ο Βραζιλιάνος έχει πληροφορηθεί τις τελευταίες εξελίξεις, αλλά δεν έχει απαντήσει θετικά στη προοπτική του ΠΑΟΚ.

Όπως και να έχει, οι επόμενες ώρες είναι πολύ κρίσιμες και αναμένεται να υπάρξει οριστική εξέλιξη στο πολύκροτο σήριαλ… 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags