Facebook Pixel Sportdog.gr | Συγκλονίζει η τελευταία συνέντευξη Λουκανίδη στο sportdog.gr - «Δεν πηγαίνω πια γήπεδο γιατί…»!
| 2018-01-11 11:27:00

Συγκλονίζει η τελευταία συνέντευξη Λουκανίδη στο sportdog.gr - «Δεν πηγαίνω πια γήπεδο γιατί…»!

Sportdog Team
Συγκλονίζει η τελευταία συνέντευξη Λουκανίδη στο sportdog.gr - «Δεν πηγαίνω πια γήπεδο γιατί…»!

To φοβερό ξέσπασμα για τον αγαπημένο του Παναθηναϊκό.

Πιο φτωχό είναι από σήμερα το ελληνικό ποδόσφαιρο, καθώς ο τεράστιος Τάκης Λουκανίδης άφησε σήμερα την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 81 ετών, μετά από έμφραγμα που υπέστη.

Ο παλαίμαχος άσος του Παναθηναϊκού και ένας από τους κορυφαίους παίκτες όλων των εποχών στο ελληνικό ποδόσφαιρο παραχώρησε την τελευταία του συνέντευξη, εδώ στο sportdog.gr και τον Γιώργο Κτενά, μόλις πριν από λίγες μέρες, στις 6/12/2017, μιλώντας με πόνο καρδιάς για το αγαπημένο του Τριφύλλι και την κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει τον τελευταίο καιρό. 

Ο Τάκης Λουκανίδης είχε αποκαλύψει στο sportdog.gr γιατί τελευταία δεν πήγαινε στο γήπεδο να δει την ομάδα του, ενώ δημόσια είχε εκφράσει το παράπονό του γιατί ποτέ δεν αξιοποιήθηκε από τον σύλλογο.

«Δεν πηγαίνω τακτικά, πια, στο γήπεδο. Από τον σύλλογο δεν έχουν δώσει τη σημασία που θα έπρεπε σε εμένα και σε μερικούς ακόμα παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Τι να κάνω, να τους παρακαλέσω; Έφτασα στο σημείο να λέω "Δεν θα πηγαίνω στο γήπεδο". Με βάση την προσφορά μου, θα έπρεπε να ήμουν δεξί χέρι στην ομάδα. Κι όχι μόνο εγώ, αλλά και άλλοι που έχουν προσφέρει πολλά. Αντί αυτού, δεν μας υπολογίζουν καθόλου. Ενημερώνομαι από τις εφημερίδες για τις εξελίξεις στην ομάδα, αλλά όχι ιδιαίτερα τακτικά και από εκεί. Είναι σε άσχημη κατάσταση ο Παναθηναϊκός, στεναχωριέμαι για όσα γίνονται», είχει τονίσει γεμάτος αγανάκτηση. 

Παράλληλα, ο Τάκης Λουκανίδης μάς είχε μιλήσει και για τα διοικητικά της ομάδας, τονίζοντας ότι αυτό που λείπει πλέον είναι μια σταθερή και δυνατή διοίκηση.

«Όταν πριν από μερικά χρόνια έλεγα ότι ο Παναθηναϊκός δεν μπορεί να στηριχτεί στον Αλαφούζο για να γίνει μεγάλος, να κάνει σπουδαία ομάδα, δεν το έλεγα για να πληγώσω τον Αλαφούζο. Δεν ήταν τυχαία η κριτική μου, είμαι πάρα πολλά χρόνια μέσα στα γήπεδα. Γι' αυτό έκανα κριτική, όχι για να στεναχωρήσω κανέναν. Μιλούσα για την πραγματικότητα που έβλεπα μπροστά μου, δεν ήταν σε σωστή κατεύθυνση η ομάδα. Η οικογένεια Βαρδινογιάννη έκανε θυσίες για τον Παναθηναϊκό, ό,τι χρειαζόταν η ομάδα το είχε. Αυτό λείπει σήμερα από τον Παναθηναϊκό».

Διαβάστε όλη την τελευταία συγκλονιστική συνέντευξη του Τάκη Λουκανίδη στο sportdog.gr ΕΔΩ

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags