Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη αντίδραση Ουζουνίδη μετά το 3-0 – Έστειλε… μήνυμα σε παίκτες και όχι μόνο! (ΦΩΤΟ)
| 2018-01-14 21:08:00

Απίστευτη αντίδραση Ουζουνίδη μετά το 3-0 – Έστειλε… μήνυμα σε παίκτες και όχι μόνο! (ΦΩΤΟ)

Sportdog Team
Απίστευτη αντίδραση Ουζουνίδη μετά το 3-0 – Έστειλε… μήνυμα σε παίκτες και όχι μόνο! (ΦΩΤΟ)

Σοκαρισμένος ο κόουτς του Παναθηναϊκού.

Ο Παναθηναϊκός έζησε ένα εφιαλτικό απόγευμα στη Λιβαδειά παρότι μείωσε σε 3-2 στο φινάλε, καθώς πραγματοποιώντας τραγική εμφάνιση βρέθηκε να χάνει με 3-0 στο50ο λεπτό της αναμέτρησης.

Η εικόνα του Τριφυλλιού απογοήτευσε ακόμα και τον πάντα αισιόδοξο Μαρίνο Ουζουνίδη, ο οποίος μη μπορώντας να πιστέψει τα όσα έβλεπε στον αγωνιστικό χώρο, «βυθίστηκε» στον πάγκο του, με την κάμερα της Nova να τον δείχνει μάλιστα να κοιτάει απλά το ταρτάν (δείτε την φωτογρφία στο τέλος).

Ο Έλληνας κόουτς ήταν εμφανώς σοκαρισμένος από τα τρία γκολ που είχε δεχθεί η ομάδα του, ενώ από το γκολ του Μητρόπουλου και μετά και για περισσότερα από 10 λεπτά, δεν σηκώθηκε να δώσει κάποια οδηγία.

Μετά τη μείωση του σκορ πάντως από τον Λουντ, ο Ουζουνίδης… επέστρεψε στο παιχνίδι και με φωνές προσπάθησε να ανεβάσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του, από τους οποίους ζητούσε επίμονα να μην παρατήσουν το ματς.

Πάντως, η αντίδρασή του μετά το 3-0 σίγουρα προκαλεί απορίες και δεν αποκλείεται να δείχνει και την ψυχολογία του μετά το νέο στραπάτσο του Παναθηναϊκού

Αξίζει επίσης να σημειώσουμε, πως ο Ουζουνίδης έφυγε αμέσως μετά τη λήξη της αναμέτρησης για τα αποδυτήρια, χωρίς να κάνει δηλώσεις!




 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags