Facebook Pixel Oριακή κατάσταση στον Παναθηναϊκό με Ουζουνίδη - Sportdog.gr
| 2018-01-15 10:25:00

Απίστευτο σε ποιον «τα έχωσε» ο Ουζουνίδης - Γιατί «πλακώνονται» μεταξύ τους οι παίκτες!

Sportdog Team
Απίστευτο σε ποιον «τα έχωσε» ο Ουζουνίδης - Γιατί «πλακώνονται» μεταξύ τους οι παίκτες!

Δεν υπάρχει αυτό που έκανε ο κόουτς πάνω στα νεύρα του. 

Τραγική είναι η κατάσταση στον Παναθηναϊκό, μετά τη νέα ήττα-σοκ από τον Λεβαδειακό στη Λιβαδειά με 3-2, καθώς, πλέον, το κλίμα στα αποδυτήρια του Τριφυλλιού είναι πιο «βαρύ» από ποτέ. Και σε αυτό συνέβαλλε και το χθεσινό απίστευτο ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος, για πρώτη φορά, αντέδρασε με τέτοιο τρόπο προς τους παίκτες του και όχι μόνο. 

Ο Έλληνας τεχνικός δεν μπορούσε να συγκρατήσει με τίποτα τα νεύρα του και σύμφωνα με τις πληροφορίες του sportdog.gr είπε ατάκες στα αποδυτήρια που απλά… δεν γράφονται. Μάλιστα, ο προπονητής του Παναθηναϊκού δεν τα είχε μόνο με τους παίκτες του για την ήττα ντροπή αλλά και με τον εαυτό του, ενώ πολλά απ΄ όσα ξεστόμισε αφορούσαν και τον ίδιο!

Το γεγονός ότι το κλίμα εντός της ομάδας είναι το χειρότερο δυνατό φαίνεται από τους συνεχείς διαπληκτισμούς μεταξύ των παικτών μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Λαμία, το sportdog.gr σάς είχε αποκαλύψει για την ένταση που υπήρξε ανάμεσα στο Όμρι Άλτμαν και τον Λούκας Βιγιαφάνιες. Χθες, στη Λιβαδειά, «πλακώθηκαν» οι Κουλιμπαλί και Κολοβέτσιος για το δεύτερο γκολ των φιλοξενούμενων, κάτι που φανερώνει ότι η κατάσταση είναι αν μη τι άλλο οριακή.  

Οριακή είναι, βεβαίως, πια και η κατάσταση και για τον Μαρίνου Ουζουνίδη, ο οποίος μπορεί να μην παραιτήθηκε ούτε χθες στη Λιβαδειά, αλλά όσοι είναι κοντά στον Έλληνα τεχνικό εκτιμούν ότι αυτό είναι θέμα χρόνου να συμβεί, ειδικά αν η ομάδα συνεχίσει τις απογοητευτικές εμφανίσεις. Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, ότι πια τα «πράσινα» ρεπορτάζ έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν από χθες έναν «σκασμένο» Ουζουνίδη που είναι έτοιμος να τα βροντήξει. Κάτι που, φυσικά, ισχύει σε μεγάλο βαθμό. 

Μέσα σε όλα, φυσικά, απορία προκαλεί και η χθεσινή ανακοίνωση της Παναθηναϊκής Συμμαχίας, η οποία εξαπέλυσε επίθεση και κατά της διοίκησης, παρόλο που η συγκεκριμένη πρωτοβουλία αποτελεί έμπνευση της ίδιας της ΠΑΕ και του μεγαλομετόχου της. Απίστευτα πράγματα...   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags