Facebook Pixel Απίστευτες ατάκες του Ουζουνίδη στους παίκτες για την ήττα με τον Λεβαδειακό - Sportdog.gr
| 2018-01-17 09:52:00

Ασύλληπτες ατάκες Ουζουνίδη στη... στάση μετά τη Λιβαδειά - Έμειναν «κόκαλο» οι παίκτες!

Sportdog Team
Ασύλληπτες ατάκες Ουζουνίδη στη... στάση μετά τη Λιβαδειά - Έμειναν «κόκαλο» οι παίκτες!

Nέο αποκλειστικό ρεπορτάζ του sportdog.gr για το ξέσπασμα Μαρίνου.

Το απίστευτο ξέσπασμα του Μαρίνου Ουζουνίδη, με αφορμή την τελευταία ήττα από τον Λεβαδειακό, παραμένει στην επικαιρότητα του Παναθηναϊκού, καθώς για πολλούς αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι για τον Έλληνα τεχνικό, ο οποίος, πλέον, δείχνει έτοιμος ανά πάσα στιγμή να τα βροντήξει και να φύγει από την ομάδα.

Όπως πρώτο το sportdog.gr σάς αποκάλυψε με χθεσινό αποκαλυπτικό ρεπορτάζ, η μεγάλη «έκρηξη» του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπου «τα έχωσε» για τα καλά στους παίκτες του, δεν έλαβε χώρα στα αποδυτήρια του γηπέδου της Λιβαδειάς, αλλά κατά την επιστροφή της ομάδας στην Αθήνα, όταν ο Έλληνας τεχνικός ζήτησε να κάνει στάση το πούλμαν για να τα… ψάλλει στους ποδοσφαιριστές.

 «Δεν έχετε εγωισμό;», «χρειάζεστε προπονητή για να παίξετε καλύτερα; Ακόμη και αν δεν είχατε προπονητή στον πάγκο, δεν θα παίζατε έτσι», «τους εαυτούς σας δεν σέβεστε πρώτα  και πάνω από όλα», «δεν είναι εικόνα ομάδας αυτής, δεν είναι τίποτα», ήταν μερικές μόνες από τις «καυτές» ατάκες του Έλληνα προπονητή προς τους «πράσινους», όπως είναι σε θέση να γνωρίζει από έγκυρη «πηγή» το sportdog.gr.

Γενικά, ο Έλληνας τεχνικός ήταν σε έξαλλη κατάσταση και πρώτη φορά οι παίκτες του τον είδαν στην κυριολεξία να… αφρίζει μετά από μία νέα ήττα-ντροπή για την ιστορία του συλλόγου. Όλα αυτά έγιναν, όπως αποκαλύψαμε από χθες, κατά την επιστροφή του πούλμαν από τη Λιβαδειά και σε στάση που ζήτησε να γίνει ο ίδιος ο Έλληνας τεχνικός.

Απεναντίας, το ξέσπασμα που προηγήθηκε στα αποδυτήρια του γηπέδου, αμέσως μετά τη λήξη του αγώνα με τον Λεβαδειακό, δεν είχε συγκεκριμένους αποδέκτες, ο προπονητής του Τριφυλλιού δεν απευθύνθηκε στους παίκτες του, αλλά ήταν γενικό για ό,τι έγινε στο γήπεδο, ενώ τα έβαλε και με τον εαυτό του.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags