Facebook Pixel Sportdog.gr | Tα πάνω-κάτω με Μολέντο - Αυτή η ομάδα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί - «Κλαίνε» στον ΠΑΟ!
| 2018-01-18 00:18:00

Tα πάνω-κάτω με Μολέντο - Αυτή η ομάδα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί - «Κλαίνε» στον ΠΑΟ!

Sportdog Team
Tα πάνω-κάτω με Μολέντο - Αυτή η ομάδα είναι πλέον το απόλυτο φαβορί - «Κλαίνε»  στον ΠΑΟ!

Οι τελευταίες πληροφορίες για το σήριαλ με τον Βραζιλιάνο.

Στην τελική ευθεία βρίσκεται πλέον το θέμα της μεταγραφής του Ροντρίγκο Μολέντο, καθώς οι εξελίξεις το τελευταίο 24ωρο ήταν συγκλονιστικές.

Ο ΠΑΟΚ πίεσε και συνεχίζει να πιέζει για την απόκτησή του, με τον Λούμπος Μίχελ να βρίσκεται στην Αθήνα και πιο συγκεκριμένα στα γραφεία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ωστόσο για την ώρα ακόμα δεν έχει ολοκληρώσει την αποστολή του.

Ο Δικέφαλος τα έχει βρει σε όλα με τους Πράσινους, ωστόσο ο Μολέντο σε επικοινωνία που έχει μαζί τους το απόγευμα της Τετάρτης, τους ενημέρωσε πως πλέον έχει αλλάξει άποψη και ότι θα ήθελε να συνεχίσει από τώρα στην Ιντερνασιονάλ!

Προφανώς, η συγκεκριμένη εξέλιξη σόκαρε τόσο τους Θεσσαλονικείς όσο και τους ανθρώπους του ΠΑΟ, οι οποίοι γνωρίζουν πως εάν ο Βραζιλιάνος δεν πάει τελικά στην Τούμπα και αποφασίσει να επιστρέψει στην πατρίδα του, τότε τα χρήματα που θα βάλουν στα ταμεία τους, θα είναι ελάχιστα.

Ωστόσο, η τελευταία ενημέρωση δίνει ως… φαβορί για επόμενη ομάδα του Μολέντο την Ιντερνασιονάλ, αν και ο παίκτης αναμένεται την Πέμπτη να ενημερώσει όλες τις πλευρές για την τελική του απόφαση. Ο ΠΑΟΚ θα κάνει κι άλλη μία προσπάθεια για να τον τουμπάρει και για αυτό άλλωστε μιλάει πλέον απευθείας με την Ιντερνασιονάλ, ωστόσο η κατάσταση δεν είναι εύκολη για τον Δικέφαλο.

Την ίδια ώρα, σφήνα για την απόκτησή του έκανε και η ΑΕΚ, καθώς παρότι διέψευσε το θέμα η ΠΑΕ, φαίνεται πως υπήρξε απευθείας επικοινωνία του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Γιάννη Αλαφούζο, ενώ δημοσιεύματα έβαλαν στο κόλπο και τον Ολυμπιακό, με τους Πειριαώτες πάντως επίσης να διαψεύδουν κατηγορηματικά.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags