Facebook Pixel Sportdog.gr | Τελείωσε το σήριαλ με Μολέντο ή μήπως όχι; - Γιατί «καίγεται» ο ΠΑΟ, τρελές φήμες για ΠΑΟΚ!
| 2018-01-18 22:50:00

Τελείωσε το σήριαλ με Μολέντο ή μήπως όχι; - Γιατί «καίγεται» ο ΠΑΟ, τρελές φήμες για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Τελείωσε το σήριαλ με Μολέντο ή μήπως όχι; - Γιατί «καίγεται» ο ΠΑΟ, τρελές φήμες για ΠΑΟΚ!

Λέτε να γίνει κι άλλη ανατροπή; 

Το θέμα του Ροντρίγκο Μολέντο κορυφώθηκε τις προηγούμενες ημέρες και δείχνει πλέον να τελειώνει, από τη στιγμή που ο Παναθηναϊκός φέρεται να κατέληξε σε προφορική συμφωνία με την Ιντερνασιονάλ για να πουλήσει από τώρα τον παίκτη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι Βραζιλιάνοι φέρονται να προσφέρουν περίπου 250.000 ευρώ για τον Μολέντο, ωστόσο το μεγάλο θέμα που «καίει» τον Παναθηναϊκό έγκειται στο αν η Ιντερνασιονάλ είναι διατεθειμένη να καλύψει και τα οφειλόμενα του Τριφυλλιού προς τον παίκτη.

Εάν αυτό συμβεί, τότε τα καλά νέα για τους Πράσινους είναι ότι θα γλιτώσουν από περαιτέρω χρέη, εξέλιξη θετική παρά το γεγονός ότι τα χρήματα που θα λάβουν είναι πολύ λιγότερα από όσα αξίωναν για τον Μολέντο μέχρι πριν λίγο καιρό.

Σε αντίθετη περίπτωση, όμως, η εξέλιξη θα είναι κάκιστη για τον Παναθηναϊκό, αφού συνεπάγεται ότι το μοναδικό του κέρδος από την υπόθεση θα είναι το συμβόλαιο του Βραζιλιάνου, που θα γλιτώσει έτσι κι αλλιώς, καθώς και έσοδα που ισούνται περίπου με τα λειτουργικά έξοδα… δυο εντός έδρας αγώνων. Πέραν τούτου… ουδέν, συν το γεγονός ότι θα υποχρεούται να καλύψει και τα οφειλόμενα προς τον παίκτη.

Υπάρχει, βέβαια, και ένα αρκετά «τραβηγμένο» σενάριο, που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην έχει ξεγράψει οριστικά τον Μολέντο, παρά τη σημερινή δήλωση επίσημη θέση της ΠΑΕ, που ανέφερε ότι αποσύρεται από την υπόθεση. Προφανώς και οι πιθανότητες να επανέλθουν οι Θεσσαλονικείς φαντάζουν ελάχιστες, ωστόσο ποιος μπορεί να αποκλείσει ακόμα μια ανατροπή σε μια υπόθεση που θυμίζει… σαπουνόπερα και όλα δείχνουν ικανά να γυρίσουν τούμπα ανά πάσα στιγμή;

Ειδικά από τη στιγμή που το συμφέρον του Παναθηναϊκού είναι πολύ μεγαλύτερο σε περίπτωση συμφωνίας με τον ΠΑΟΚ, δεν μπορεί κανείς να αποκλείσει την πιθανότητα να συντηρήσουν οι ίδιοι οι άνθρωποι του Τριφυλλιού το θέμα στην επικαιρότητα μέχρι τελευταία στιγμή, μήπως και πετύχουν την -πολύ δύσκολη πλέον- ανατροπή δεδομένων.

Παρεμπιπτόντως, εκτός από τον Μολέντο, υπάρχει ακόμα ένα ανοικτό ζήτημα μεταξύ Παναθηναϊκού και ΠΑΟΚ, το οποίο αφορά τον Γιάννη Μυστακίδη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ενδεχόμενο του δανεισμού του Έλληνα άσου από τον Δικέφαλο στο Τριφύλλι είναι ανοικτό, ωστόσο το θέμα «κολλάει» προς το παρόν στον ίδιο τον παίκτη, που δεν «τρελαίνεται» με τη συγκεκριμένη προοπτική.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags