Facebook Pixel Δεν τελείωσε το θρίλερ με Κουρμπέλη στον Παναθηναϊκό - Sportdog.gr
| 2018-02-03 10:20:00

Δεν τελείωσε το θρίλερ Κουρμπέλη - Νέες εξελίξεις, ταξίδι και «απαντήσεις» - Πού θα τον πουλήσουν;

Sportdog Team
Δεν τελείωσε το θρίλερ Κουρμπέλη - Νέες εξελίξεις, ταξίδι και «απαντήσεις» - Πού θα τον πουλήσουν;

Όλα ανοιχτά για τον αρχηγό, οι κινήσεις της τελευταίας στιγμής.

Μπορεί ο Δημήτρης Κουρμπέλης να έμεινε τελικά στον Παναθηναϊκό μέχρι το τέλος της σεζόν, ωστόσο η μεταγραφή του ενόψει καλοκαιριού δουλεύεται ακόμα από τον μάνατζέρ του, Αντώνη Αποστολόπουλο.

Όπως, άλλωστε, σας αποκάλυψε το sportdog.gr σε πρόσφατο ρεπορτάζ, ο Έλληνας ατζέντης υποστηρίζει στους ανθρώπους του Τριφυλλιού ότι μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα θα φέρει την πρόταση των 2 εκατ. ευρώ που είχε τάξει στους Πράσινους.

Μάλιστα, γι' αυτόν τον σκόπο, είναι προγραμματισμένο να γίνει ταξίδι από βδομάδα στην Ιταλία, όπου θα βρεθεί και ο εκτελών χρέη τεχνικού διευθυντή στον Παναθηναϊκό, ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος, προκειμένου να διαπιστωθεί ότι ο εκπρόσωπος του Έλληνα άσου έχει όντως κάνει προχωρημένες επαφές στη χώρα για την πώληση του παίκτη, όπως ισχυρίζεται εδώ και τόσο καιρό.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε γράψει ξανά, στο Τριφύλλι ήταν έξαλλοι με τον συγκεκριμένο μάνατζερ όσον αφορά τους χειρισμούς που έκανε τόσο για τη μεταγραφή του Δημήτρη Κουρμπέλη στον ΠΑΟΚ, όπου όπως αποδείχθηκε ποτέ δεν πήρε τη σύμφωνη γνώμη του πελάτη του, όσο και για την υπόθεση με τη Σαμπντόρια, η οποία στην ουσία ποτέ δεν εκδήλωσε επίσημα το ενδιαφέρον της.

Στο συγκεκριμένο ταξίδι, άλλωστε, αναμένεται και ο Κωνσταντίνος Διαμαντόπουλος να κάνει μια σχετική έρευνα για τον αρχηγό του Παναθηναϊκού, καθώς οι Πράσινοι δεν είναι διατεθειμένοι να περιμένουν για... πάντα τον μάνατζερ του παίκτη. Του έχουν δώσει μία εβδομάδα διορία και μετά είναι αποφασισμένοι να τρέξουν μόνοι τους την υπόθεση, μιας και ο παίκτης είναι θετικός από το καλοκαίρι να ψάξει μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό και ειδικά στην Ιταλία.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags