Facebook Pixel Δύσκολες ώρες στον Ολυμπιακό, παίρνει «κεφάλια» ο Μαρινάκης - Sportdog.gr
| 2018-02-08 12:46:00

Παίρνει «κεφάλια» ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Ποιοι «τρέμουν» και γιατί - Ρεπορτάζ με ονόματα

Sportdog Team
Παίρνει «κεφάλια» ο Μαρινάκης στον Ολυμπιακό - Ποιοι «τρέμουν» και γιατί - Ρεπορτάζ με ονόματα

Έρχονται «καρατομήσεις» στο Λιμάνι, για ποιους χτυπάει η καμπάνα.

Πολύ κακό είναι το κλίμα στον Ολυμπιακό μετά τη νέα ήττα από την ΑΕΚ σε διάστημα λίγων ημερών και τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Κυπέλλου.

Πλέον, όπως σας ενημερώσαμε σε προηγούμενο ρεπορτάζ, η «ερυθρόλευκη» διοίκηση αναμένεται να πάρει μέτρα και οι επόμενες μέρες είναι πολύ κρίσιμες για το τι θα επακολουθήσει στο Λιμάνι.

Το «μήνυμα», άλλωστε, που έλαβαν χθες στου Ρέντη οι άνθρωποι του Ολυμπιακού από τους αγανακτισμένους οπαδούς ήταν ξεκάθαρο και αφορά αλλαγές που πρέπει να γίνουν σε όλους τους τομείς για να αλλάξει άμεσα η εικόνα της ομάδας.

Όσον αφορά, πάντως, το διοικητικό κομμάτι, φαίνεται πως έχουν παρθεί κάποιες πρώτες αποφάσεις σχετικά με στελέχη που κατέχουν σημαντικά πόστα. Όπως ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και ο Φρανσουά Μοντέστο, οι οποίοι μάλλον θα συγκεντρώσουν τα πρώτα «πυρά» των επερχόμενων ανακατατάξεων, καθώς οι δύο παλαίμαχοι άσοι σίγουρα έχουν σημαντικό μερίδιο ευθύνης τόσο για τον σχεδιασμό του συλλόγου, όσο και για τη λειτουργία του ποδοσφαιρικού τμήματος.

Από την άλλη, οι «εκκαθαρίσεις» αναμένεται να αγγίξουν και το ποδοσφαιρικό τμήμα και τα επόμενα παιχνίδια αναμένεται να κρίνουν πολλά σχετικά με το μέλλον συγκεκριμένων παικτών, ακόμα και μεγάλων ονομάτων. Θεωρείται, για παράδειγμα, πολύ δύσκολο στην παρούσα φάση να προχωρήσει το καλοκαίρι η διαδικασία απόκτησης του Κέβιν Μιραλάς με την εικόνα που παρουσιάζει μέχρι στιγμής ο Βέλγος άσος.  

Βέβαια, προβληματισμός φαίνεται πως επικρατεί και για άλλους κορυφαίους παίκτες, όπως για τον Οτζίτζα Οφόε, ο οποίος παρά τις προσπάθειες που έγιναν για την παραμονή του στην ομάδα τον Γενάρη, είναι σκιά του καλού του εαυτού, ενώ δείχνει να έχει πάρει περιττά κιλά. Μακριά από τα δεδομένα του, όμως, είναι και ο Κώστας Φορτούνης, ο οποίος από τότε που υπέγραψε νέο, μεγάλο συμβόλαιο με τους Πειραιώτες φαίνεται πως έχει πάρει την κατιούσα, ενώ ήταν αυτός που χθες στου Ρέντη άκουσε τα περισσότερα από τους οπαδούς. 

Πάντως, για το γεγονός ότι κάποιοι παίκτες δεν μπορούν να αποδώσουν, ευθύνες φέρουν και οι υπεύθυνοι του σχεδιασμού, όπως προαναφέραμε. Κι εδώ, φυσικά, υπάρχουν αρκετά παραδείγματα, όπως του Εμάνουελ Εμενίκε που ήρθε με πολλές τυμπανοκρουσίες, αλλά θα έπρεπε να είχε προβλεφθεί ότι είναι ένας παίκτης που δεν παίζει πια σε υψηλό επίπεδο (στη Λας Πάλμας έπαθαν σοκ με τα παραπάνω κιλά του), ενώ εύλογες απορίες προκαλεί και το γεγονός ότι έφυγε κακήν κακώς από την ομάδα ο Γιάγκος Βούκοβιτς, βασικός στόπερ της εθνικής Σερβίας, χωρίς να μπορέσει από την αρχή της σεζόν να ξεπεράσει τα προβλήματα τραυματισμού του.   

Σίγουρα, βέβαια, οι ευθύνες βαραίνουν και τον Μπέσνικ Χάσι, για τις εισηγήσεις που έκανε το καλοκαίρι, ωστόσο μετά την αποχώρηση του Κοσοβάρου τεχνικού, όπως αποδεικνύεται εκ του αποτελέσματος, δεν έγιναν οι σωστές κινήσεις για να πάρει τα πάνω της ομάδα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags