Facebook Pixel Sportdog.gr | Έξαλλος ο Μαρινάκης με όσα έγιναν στο Περιστέρι - Η «διαταγή» που έδωσε στους παίκτες!
| 2018-02-12 01:04:00

Έξαλλος ο Μαρινάκης με όσα έγιναν στο Περιστέρι - Η «διαταγή» που έδωσε στους παίκτες!

Sportdog Team
Έξαλλος ο Μαρινάκης με όσα έγιναν στο Περιστέρι - Η «διαταγή» που έδωσε στους παίκτες!

«Έβραζε» με όσα είδε στο ημίχρονο με τον Ατρόμητο.

Πολλά και σοβαρά παράπονα από την διαιτησία του Τζήλου έχουν στον Ολυμπιακό μετά το 2-2 στο Περιστέρι, καθώς θεωρούν πως επέτρεψε το σκληρό παιχνίδι στους παίκτες του Ατρομήτου, ενώ «φωνάζουν» και για το μικρό χρόνο καθυστερήσεων που κράτησε στο φινάλε, κάτι για το οποίο πάντως τους δικαίωσε και ο Περικλής Βασιλάκης.

Σύμφωνα μάλιστα με το ρεπορτάζ και τις πληροφορίες που κυκλοφόρησαν σε ερυθρόλευκα media αργά το βράδυ της Κυριακής, έξαλλος με την διαιτησία ήταν και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού, βλέποντας τις αποφάσεις του Τζήλου στο πρώτο 45λεπτο, αλλά και ότι οι Φορτούνης – Μιραλάς τραυματίστηκαν και ζήτησαν αναγκαστικά αλλαγή, είχε γίνει έξαλλος και επικοινώνησε άμεσα με τους ανθρώπους του Ολυμπιακού που ήταν στο γήπεδο και τους μετέφερε μία συγκεκριμένη εντολή.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο Μαρινάκης ζήτησε η ομάδα των Πειραιωτών να μη βγει στο δεύτερο μέρος στο γήπεδο στην ώρα της, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τον τρόπο με τον οποίο αντιμετωπίστηκε από τον Τζήλο στο πρώτο ημίχρονο!

Αντίδραση για τις αποφάσεις του διαιτητή υπήρξε πάντως από τον Ολυμπιακό και μετά το τέλος της αναμέτρησης, με τον Χρήστο Κόντη να πηγαίνει στην συνέντευξη Τύπου και να κάνει μόνο ένα σχόλιο για την διαιτησία, ενώ στη συνέχεια οι άνθρωποι του συλλόγου ενημέρωσαν επίσημα ότι κανένας άλλος δεν θα πραγματοποιήσει δηλώσεις σε ένδειξη διαμαρτυρίας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags