Facebook Pixel Sportdog.gr | Ετοιμάζουν μεγάλο deal στο Λιμάνι! Έρχονται τρελά λεφτά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό
| 2018-02-20 20:30:00

Ετοιμάζουν μεγάλο deal στο Λιμάνι! Έρχονται τρελά λεφτά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό

Ετοιμάζουν μεγάλο deal στο Λιμάνι! Έρχονται τρελά λεφτά το καλοκαίρι στον Ολυμπιακό

Τί έχουν στα σκαριά οι Ερυθρόλευκοι;

Το θέμα της κεντρικής διαχείρισης στη Superleague βρίσκεται στο επίκεντρο, μετά και το σημερινό Δ.Σ. για να ξεκαθαρίσει το τοπίο αναφορικά με τα τηλεοπτικά.

Πάντως, λύση δεν προέκυψε, καθώς οι "μεγάλες" ομάδες φέρονται διατεθειμένες να διαπραγματευτούν μόνες τους το τηλεοπτικό τους συμβόλαιο, σε περίπτωση που "σπάσει" το καθεστώς της κεντρικής διαχείρισης.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει σε πρόσφατο ρεπορτάζ, αυτό ισχύει και για τον Ολυμπιακό, ο οποίος έχει την δυναμική να βρει ένα καλό τηλεοπτικό συμβόλαιο.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο εσωτερικό των Πειραιωτών υποστήριζαν ακριβώς αυτό, δηλαδή ότι σε περίπτωση που οι ομάδες δεν τα βρουν μεταξύ τους, ο Ολυμπιακός δεν ανησυχεί, καθώς θεωρεί ότι έχει τη δυνατότητα να βγει στην αγορά και να διαπραγματευτεί μόνη της ένα τηλεοπτικό συμβόλαιο για τα επόμενα δυο χρόνια.

Όπως σας έχουμε επισημάνει, με τα τωρινά δεδομένα, δεν αποκλείεται οι Ερυθρόλευκοι να ζητήσουν ένα συμβόλαιο μίνιμουμ πέντε εκατομμυρίων ευρώ, χρήματα σαφώς περισσότερα από όσα θα τους επέφερε η κεντρική τελεοπτική διαχείριση!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags