Facebook Pixel Sportdog.gr | «Βρέχει» λεφτά στον Παναθηναϊκό - Ποιος «καθαρίζει» την ομάδα - Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί
| 2018-02-21 11:40:00

«Βρέχει» λεφτά στον Παναθηναϊκό - Ποιος «καθαρίζει» την ομάδα - Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί

Sportdog Team
«Βρέχει» λεφτά στον Παναθηναϊκό - Ποιος «καθαρίζει» την ομάδα - Θα «τρελαθούν» οι οπαδοί

Τρέχουν οι εξελίξεις στο Τριφύλλι - Τι συμβαίνει στο παρασκήνιο;

Αλλαγή τακτικής σημειώνεται από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός τελευταία όσον αφορά το θέμα των προσφυγών που «καίνε» την ομάδα. Η αρχή έγινε με την περίπτωση του Ράσμους Τελάντερ, για τον οποίο φαίνεται πως υπάρχει ήδη συμφωνία ενόψει της σημερινής εκδίκασης της υπόθεσής του.

Όπως έγινε γνωστό, οι «πράσινοι» αποφάσισαν να πληρώσουν μπροστά ένα σημαντικό μέρος από τις οφειλές που υπάρχουν προς την πλευρά του Δανού στόπερ και να «κουρέψουν» ένα αντίστοιχο, μειώνοντας παράλληλα τις δόσεις αποπληρωμής των υπόλοιπων οφειλών.

Σε γενικές γραμμές, ο Παναθηναϊκός θα κληθεί να πληρώσει άμεσα ένα ποσό κοντά στις 100.000 ευρώ, ένα αντίστοιχο ποσό θα «σβηστεί», ενώ τα υπόλοιπα χρήματα που είναι περίπου τα διπλά θα δοθούν σε δόσεις αλλά όχι σε βάθος χρόνου.

Την ίδια τακτική αναμένεται να ακολουθήσει το Τριφύλλι και για τις υπόλοιπες παρόμοιες υποθέσεις που «απειλούν» τον σύλλογο με αφαίρεση βαθμών, όπως είναι των Μίκαελ Εσιέν, Σεμπάστιαν Λέτο και Χοσέ Τοτσέ. Με αυτόν τον τρόπο οι «πράσινοι» θα απαλλαγούν μια και καλή από τον συγκεκριμένο «βραχνά», ενώ θα «καθαρίσουν» σύντομα με οφειλόμενα που βασανίζουν επί χρόνια τον σύλλογο.

Όπως φαίνεται, η νέα πολιτική έχει τη «σφραγίδα» του Γιάννη Αλαφούζου, ο οποίος δείχνει και με αυτόν τον τρόπο ότι είναι κοντά στην ομάδα και βάζει το χέρι στην τσέπη για να μη δημιουργούνται προβλήματα. Παράλληλα, ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ φανερώνει τη διάθεση να κλείσει «τρύπες» και να «νοικοκυρέψει» το μαγαζί, ενώ πολλοί συνδυάζουν τις συγκεκριμένες κινήσεις με την «επόμενη ημέρα» που προετοιμάζεται στο Τριφύλλι.

Εξάλλου, από χθες το sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει ότι όλα δείχνουν πως το «αύριο» του Παναθηναϊκού δε θα έχει τον Γιάννη Αλαφούζο στο τιμόνι και γι’ αυτό το αφεντικό της ομάδας φαίνεται πως ενεργεί για να γίνει ο Παναθηναϊκός ένα «ελκυστικό» προϊόν για οποιονδήποτε σοβαρό ενδιαφερόμενο, ο οποίος δεν αποκλείεται να είναι, όπως ακούγεται όλο και πιο έντονα, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags