Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια UEFA; «Κεραυνός» στον Παναθηναϊκό καταστρέφει τα πάντα - «Καθαρίζει» ο επενδυτής...
| 2018-02-22 11:00:00

Ποια UEFA; «Κεραυνός» στον Παναθηναϊκό καταστρέφει τα πάντα - «Καθαρίζει» ο επενδυτής...

Sportdog Team
Ποια UEFA; «Κεραυνός» στον Παναθηναϊκό καταστρέφει τα πάντα - «Καθαρίζει» ο επενδυτής...

Σκάει η βόμβα. Τι (μπορούν να) κάνουν Αλαφούζος, Γιαννακόπουλος...

Πρώτο θέμα στα «πράσινα» ρεπορτάζ αποτελεί η είδηση ότι ο Παναθηναϊκός κινδυνεύει να τιμωρηθεί από την UEFA με αποκλεισμό από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και απαγόρευση μεταγραφών.
 
Ωστόσο, η συγκεκριμένη εξέλιξη, όσο και δραματική να είναι για την ιστορία του συλλόγου, δεν αποτελεί καμία… ξαφνική είδηση, καθώς όσοι είναι κοντά στην ομάδα και γνωρίζουν τα προβλήματά της, έχουν αντιληφθεί εδώ και καιρό ότι δεν υπάρχει η δυνατότητα, με τα υπάρχοντα δεδομένα, να συγκεντρωθούν τα προαπαιτούμενα, για να αποφύγουν οι «πράσινοι» τις ποινές της ευρωπαϊκής ομοσπονδίας.
 
Αντιθέτως, το μεγάλο ζητούμενο για τους ανθρώπους του Τριφυλλιού είναι η ελληνική αδειοδότηση και γι’ αυτήν θα γίνει ο μεγάλος αγώνας στο τέλος του Μαρτίου, καθώς θα αποτελούσε «ταφόπλακα» για τον σύλλογο ένας αποκλεισμός από το ελληνικό πρωτάθλημα.
 
Την ίδια στιγμή που υπάρχει στο προσκήνιο η πιθανή τιμωρία με το -3 από την υπόθεση του Στάθη Ταυλαρίδη, η άμεση καταβολή χρημάτων στον Έλληνα άσο, αλλά και το «τσουνάμι» που αυτή μπορεί να φέρει στην ομάδα, με άλλους παίκτες που μπορεί να ακολουθήσουν παρόμοια τακτική, στη λογική του δεδικασμένου, όπως σας αναλύσαμε σε χθεσινό θέμα.
 
Και με αυτά τα δεδομένα, φυσικά, τα χρήματα που προέκυψαν από την UEFA δεν μπορούν να αποτελούν ευχάριστη είδηση, καθώς δεν επαρκούν να καλύψουν τις τρέχουσες ανάγκες και για την ακρίβεια πρόκειται για ένα ποσό που δε φτάνει για να καλύψει ούτε τις οφειλές για μία προσφυγή, αυτή του Γενς Βέμερ.
 
Κάτω από αυτές τις εξαιρετικά δύσκολες συνθήκες, λοιπόν, αναμένεται να ξεκαθαρίσει και το διοικητικό τοπίο στην ομάδα, καθώς άμεσα θα φανεί αν όντως υπάρχει επενδυτής που ενδιαφέρεται πραγματικά. Αν υπάρχει, τότε πιθανόν θα επιχειρήσει να κάνει την κίνησή του σχετικά γρήγορα για να προλάβει τα χειρότερα, είτε είναι ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, όπως δημοσιεύτηκε πρόσφατα, είτε άλλος επιχειρηματίας.
 
Παράλληλα, ο Μαρίνος Ουζουνίδης παρακολουθεί τις εξελίξεις χωρίς να γνωρίζει τίποτα για την επόμενη μέρα και χωρίς να έχει την παραμικρή ενημέρωση ότι κάτι μπορεί να αλλάξει διοικητικά. Κακώς, δηλαδή, από κάποιους ερμηνεύτηκε ότι οι δηλώσεις αισιοδοξίας του Έλληνα τεχνικού μετά τη νίκη επί της Λάρισας σήμαιναν πως ο Εβρίτης κόουτς… κάτι γνωρίζει για το μέλλον του συλλόγου.
 
Ο προπονητής του Τριφυλλιού βρίσκεται πραγματικά στο «σκοτάδι», δουλεύει αποκλειστικά πάνω στο αγωνιστικό κομμάτι και απλά περιμένει το τέλος της σεζόν πιθανότατα για να αποχωρήσει.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags