Facebook Pixel Sportdog.gr | Απίστευτη εξέλιξη με Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό - Τι «αποφάσισε» ο Τίγρης και τι έγινε με Λάζαρο!
| 2018-02-23 10:15:00

Απίστευτη εξέλιξη με Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό - Τι «αποφάσισε» ο Τίγρης και τι έγινε με Λάζαρο!

του Νίκου Στεργίου
Απίστευτη εξέλιξη με Χιμένεθ μετά τον αποκλεισμό - Τι «αποφάσισε» ο Τίγρης και τι έγινε με Λάζαρο!

«Καυτό» παρασκήνιο στο sportdog.gr.

Η ΑΕΚ δεν κατάφερε χθες να πάρει την ιστορική πρόκριση στο Κίεβο, παρόλο που έκανε μεγάλη προσπάθεια και κατά γενική ομολογία ήταν καλύτερη από την Ντιναμό.

Μόνο τυχαίο δεν είναι ότι η χθεσινή εμφάνιση της Ένωσης συγκέντρωσε τα εύσημα από τους πάντες, ακόμα και από τον διεθνή Τύπο, κάτι που, φυσικά, πιστώνεται ο «αρχιτέκτονας» της φετινής ομάδας, Μανόλο Χιμένεθ.

Ο Ισπανός τεχνικός παρουσίασε (και χθες) μία φοβερή ομάδα, με αρχή, μέση και τέλος, η οποία έδειξε εξαιρετικά δουλεμένη, παρότι υπήρχαν πολλές και σημαντικές απουσίες στην 11άδα.

Μπορεί ο Μανόλο Χιμένεθ να αποδείχθηκε εκ του αποτελέσματος  ότι έκανε λάθος στις αλλαγές του (ειδικά με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο), ωστόσο αυτό δεν μπορεί να αναιρέσει το γεγονός ότι έχει δημιουργήσει ένα τρομερό σύνολο, που παλεύει όλα τα παιχνίδια σε όλες τις έδρες, κάτι που αναγνωρίζεται τόσο από τους οπαδούς του συλλόγου, που μετά το ματς δήλωσαν στα social media υπερήφανοι για την ομάδα τους, όσο και από τη διοίκηση, η οποία μετά και τη χθεσινή «παράσταση» στο Κίεβο μάλλον πήρε την οριστική απόφαση για την παραμονή του Ισπανού στην ΑΕΚ. Δεν είναι, δηλαδή, υπερβολή να πούμε ότι χθες στο Κίεβο ο Μανόλο Χιμένεθ… υπέγραψε το νέο του συμβόλαιο με την Ένωση.

Μπορεί ακόμα η ΑΕΚ να κυνηγάει δύο στόχους στην Ελλάδα, με το πρωτάθλημα, φυσικά, να είναι ο μεγαλύτερος, ωστόσο ακόμα κι αν οι «κιτρινόμαυροι» δεν τα καταφέρουν, θεωρείται, με τα υπάρχοντα δεδομένα, πολύ δύσκολο ο Μανόλο Χιμένεθ να μην ανανεώσει τη συνεργασία του με την Ένωση. Αν και ποτέ κανείς δεν μπορεί να βάλει το χέρι του στη φωτιά με τον -πάντα απρόβλεπτο- Δημήτρη Μελισσανίδη...

Εξάλλου, ο Ισπανός τεχνικός πιστώνεται και κάτι ακόμα, που πραγματικά είναι εξαιρετικά ασυνήθιστο για ελληνική ομάδα. Η ΑΕΚ έχει ασύλληπτα τρεξίματα για την εποχή και οι παίκτες της δείχνουν να έχουν απίστευτη φυσική κατάσταση, κάτι που είναι, άλλωστε, το μεγάλο φετινό «όπλο» της ομάδας και έχει οδηγήσει σε πολλές ανατροπές. Η εικόνα αυτή της ΑΕΚ, που δε σταματάει να πρεσάρει και να κυνηγάει όλες τις φάσεις μέχρι το τελευταίο λεπτό, είναι έργο Μανόλο Χιμένεθ και αποδεικνύει πόσο καλή δουλειά έγινε στην προετοιμασία.

Στο μεταξύ, αν υπήρχε χθες ένας παίκτης που ήταν περισσότερο «σκασμένος» από τους υπόλοιπους, αυτός ήταν ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, ο οποίος στην (αδικαιολόγητη η αλήθεια είναι) αλλαγή του δεν έκρυψε τη δυσφορία του, όπως σας γράψαμε και σε βραδινό θέμα στο sportdog.gr.

Ο Έλληνας άσος δεν μπορούσε να πιστέψει πώς αντικαταστάθηκε σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι κι ενώ ήταν από τους κορυφαίους της ομάδας του, ωστόσο δεν έδωσε συνέχεια στα αποδυτήρια. Μπορεί να ήταν πολύ απογοητευμένος, αλλά δεν αντέδρασε μετά τον αγώνα, ενώ ο Νίκος Λυμπερόπουλος ήταν αυτός που επιχείρησε να τον «παρηγορήσει» και σε μεγάλο βαθμό τα κατάφερε.  

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags