Facebook Pixel Sportdog.gr | Ατάκα-βόμβα Τίγρη σε Χιμένεθ - Δεν... τρελάθηκε ο Μανόλο, έτσι εξηγούνται όλα για Ντιναμό και Λάζαρο
| 2018-02-24 12:15:00

Ατάκα-βόμβα Τίγρη σε Χιμένεθ - Δεν... τρελάθηκε ο Μανόλο, έτσι εξηγούνται όλα για Ντιναμό και Λάζαρο

του Λάζαρου Γεωργίδη
Ατάκα-βόμβα Τίγρη σε Χιμένεθ - Δεν... τρελάθηκε ο Μανόλο, έτσι εξηγούνται όλα για Ντιναμό και Λάζαρο

Τι ειπώθηκε ανάμεσα στους δύο άνδρες που αποκαλύπτει τα πάντα.

Η ΑΕΚ αποκλείστηκε από τη συνέχεια του Europa League, μένοντας στο 0-0 με την Ντιναμό Κιέβου, ωστόσο η εξαιρετική εμφάνιση της Ένωσης και το γεγονός ότι έπαιξε καλό ποδόσφαιρο και δημιούργησε πολλές ευκαιρίες, άσχετα εάν δεν μπόρεσε να σκοράρει, άφησαν ικανοποιημένους τους ανθρώπους της ομάδας και γέμισαν υπερηφάνεια τον κόσμο της.

Πλέον , στην ΑΕΚ επικεντρώνονται στο κρίσιμο παιχνίδι της Δευτέρας κόντρα στον Ατρόμητο, το οποίο θα κρίνει πολλά για τον στόχο της κατάκτησης του πρωταθλήματος. Δεν είναι τυχαίο ότι στον Δικέφαλο δίνουν ιδιαίτερη σημασία στο συγκεκριμένο -ιδιαιτέρως δύσκολο- ματς και δεν… βιάζονται να ασχοληθούν με το ντέρμπι κορυφής κόντρα στον ΠΑΟΚ, το οποίο πλησιάζει (11 Μαρτίου).

Άλλωστε, όλοι στην ΑΕΚ γνωρίζουν ότι η ομάδα βρίσκεται στη μέση ενός πολύ δύσκολου προγράμματος, που έχει φέρει καταπόνηση στους παίκτες, ενώ παράλληλα λαμβάνουν υπ' όψιν ότι ενδεχόμενο στραβοπάτημα στο Περιστέρι ίσως φέρει την Ένωση στο -4 από την κορυφή, εξέλιξη που θα είναι καταστροφική.

Η... ιεράρχηση των αναμετρήσεων, που κατέληξε στο συμπέρασμα ότι αυτή με τον Ατρόμητο είναι η πιο κρίσιμη, έπαιξε τον ρόλο της και στα ευρωπαϊκά παιχνίδια με την Ντιναμό. Αυτό φάνηκε, άλλωστε, από το γεγονός ότι ο Μανόλο Χιμένεθ έκανε rotation στο πρώτο ματς με τους Ουκρανούς, ενώ στο δεύτερο έκανε αλλαγή τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο για τον έχει ξεκούραστο για το ματς πρωταθλήματος.

Φημολογείται, μάλιστα, ότι ο Ισπανός τεχνικός είχε δείπνο με τον Δημήτρη Μελισσανίδη την προηγουμένη της αναμέτρησης, με τον ισχυρό άνδρα της ομάδας να του ξεκαθαρίζει ότι το πρωτάθλημα αποτελεί τον Νο1 φετινό στόχο της ΑΕΚ και όχι η ευρωπαϊκή πορεία.

Πάντως, αυτό δεν εμπόδισε τον Μανόλο Χιμένεθ να κατεβεί στο Κίεβο με όλα τα «όπλα» του για να «χτυπήσει» στα ίσια την πρόκριση και εν μέρει δικαιώθηκε, αφού μπορεί η Ένωση να μην πέτυχε τον στόχο της, όμως η εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα καλλιέργησε αισιοδοξία για τη συνέχεια.

Γενικά, το έργο που έχει παρουσιάσει ο Ισπανός τεχνικός φέτος έχει ικανοποιήσει άπαντες και όλα δείχνουν ότι είναι σε καλό δρόμο αναφορικά με την παραμονή του στον πάγκο, όπως σας ενημερώσαμε και σε άλλο ρεπορτάζ. Εκτός φυσικά αν… αυτοκτονήσει στο φινάλε της σεζόν και η εικόνα της ΑΕΚ αλλάξει προς το χειρότερο.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags