Facebook Pixel Sportdog.gr | Έχασαν τα άχαστα και έσπασαν τα δοκάρια – Ισόπαλοι Πανιώνιος και Αστέρας
| 2018-02-24 19:11:00

Έχασαν τα άχαστα και έσπασαν τα δοκάρια – Ισόπαλοι Πανιώνιος και Αστέρας

Sportdog Team
Έχασαν τα άχαστα και έσπασαν τα δοκάρια – Ισόπαλοι Πανιώνιος και Αστέρας

Χωρίς τέρματα στη Νέα Σμύρνη.

Ένα παιχνίδι με πολλές φάσεις, αλλά χωρίς γκολ έγινε στη Νέα Σμύρνη.

Ο Πανιώνιος ήταν ανώτερος και έφτιαξε τις δύο μοναδικές ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου, στο 9' και το 27'. Στο δεύτερο μέρος ο Αστέρας μπήκε πιο δυνατά και έχασε δύο καλές στιγμες με τον Μανιά, στο 61' και στο 64', αλλά ο Έλληνας επιθετικός δεν κατάφερε να νικήσει τον Κότνικ. Στο 66' οι Νεοσμυρνιώτες απάντησαν με δοκάρι του Σπιριντόνοβιτς. Στα τελευταία λεπτά ο τερματοφύλακας των γηπεδούχων αναδείχτηκε σε ήρωα με δύο επεμβάσεις στο 83' και στο 86'. στο 89' ήρθε η σειρά του Αθανασιάδη για να δώσει τη δική του απάντηση σε σουτ του Μπραχίμι. Στις καθυστερήσεις, έσπασαν καρδιές με τον Δουβίκα και τον Ιγκλέσιας να χάνουν τα άχαστα.

ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ Οι δύο τερματοφύλακες Κότνικ και Αθανασιάδης κράτησαν το μηδέν με φοβερές αποκρούσεις.

ΓΙΝΑΜΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ

Πανιώνιος: Κότνικ – Παπαγεωργίου, Μπανανά, Γκιοατά, Σαραμαντάς – Κόρμπος, Σαντάνα – Μασούρας, Σαββίδης (46' Μπραχίμι), Λάμπρου (45' Σπιριντόνοβιτς) – Νίλσεν (69' Γεσίλ)

Αστέρας Τρίπολης: Αθανασιάδης – Μπέρτος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Γιαννούλης – Ντούντου (87' Ιγκλέσιας), Μουνάφο – Τσιλιανίδης (75' Μαντίντα), Τόνσο, Κυριακόπουλος – Μανιάς (66' Μανιάς)

Η ΦΑΣΗ Αυτή του 27' Εκπληκτική ενέργεια του Λάμπρου με την οποία χάζεψε τον Μπέρτο, ο οποίος δεν πρόλαβε την προσποίησή του, έκανε το πλασέ μέσα από την περιοχή, αλλά η μπάλα πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι της εστίας του Αθανασιάδη.

ΣΟΥ ΣΦΥΡΙΖΩ Ο Τζήλος προκάλεσε φωνές. Στο 53' δημιουργήθηκαν έντονες διαμαρτυρίες από τους φιλοξενούμενους για πέναλτι σε πτώση του Τόνσο. Τα ριπλέι δεν βοήθησαν, ενώ ο διαιτητής ήταν κοντά στη φάση.

ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΟΥΣΙΑ Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν βαθμούς. Έτσι ο Πανιώνιος παρέμεινε πέμπτος με 32 βαθμούς και η Τρίπολη συνεχίζει τη μάχη για έξοδο στην Ευρώπη, έχουσα τους ίδιους πόντους (29) με Γιάννινα και Ξάνθη που παλεύουν εξίσου για τον ίδιο στόχο. Οι κυανέρυθροι έχουν όμως

ΞΕΚΑΘΑΡΑ Είχαν τις φάσεις όχι όμως και την ουσία. Πάλεψαν για να βάλουν το ένα και μοναδικό γκολ που θα έκρινε την αναμέτρηση, αλλά δεν κατάφεραν να το πραγματοποιήσουν.

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags