Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι' αυτό έκανε «ντου» ο Αλαφούζος - Σπρώχνει χρήμα για την επόμενη μέρα, πόσα θα βάλει
| 2018-02-26 14:00:00

Γι' αυτό έκανε «ντου» ο Αλαφούζος - Σπρώχνει χρήμα για την επόμενη μέρα, πόσα θα βάλει

του Νίκου Στεργίου
Γι' αυτό έκανε «ντου» ο Αλαφούζος - Σπρώχνει χρήμα για την επόμενη μέρα, πόσα θα βάλει

Τι αποφάσισε ο μεγαλομέτοχος του Tριφυλλιού; Όλο το στόρι.

Μπορεί να πέρασαν κάπως στα «ψιλά», αλλά οι δηλώσεις του Βασίλη Κωνσταντίνου, πριν την αναμέτρηση του περασμένου Σαββάτου ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και τη Λαμία στη Λεωφόρο, παρουσίασαν όλη τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει το Τριφύλλι.

Μάλιστα, τα λεγόμενα του προέδρου του Παναθηναϊκού που αναφέρονταν στο γεγονός ότι ο σύλλογος δε θα καταφέρει να εξασφαλίσει άδεια για την Ευρώπη προκάλεσαν μεγάλη αίσθηση, ωστόσο επιβεβαίωσαν και τα όσα έγραφε το sportdog.gr μόλις λίγες μέρες πριν, ότι το μεγάλο θέμα για τους «πράσινους» δεν είναι εξασφάλιση της συμμετοχής στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, αλλά στις εντός των συνόρων.
 
Ο μεγάλος στόχος του Γιάννη Αλαφούζου είναι ο Παναθηναϊκός να εξασφαλίσει την άδεια για τη συμμετοχή στη Super League και γι’ αυτό εργάζεται τις τελευταίες μέρες. Το αφεντικό της «πράσινης» ΠΑΕ προσπαθεί με προσωπικούς χειρισμούς να διακανονίσει όλες τις οφειλές που «καίνε» τον σύλλογο και αυτή τη στιγμή ξεπερνάνε τα 10 εκατ. ευρώ.

Η πρόθεση του Γιάννη Αλαφούζου είναι ρυθμίσει όλες τις τρέχοντες εκκρεμότητες, προκειμένου η ομάδα να πληροί της προϋποθέσεις για να συμμετάσχει στο νέο πρωτάθλημα, καταβάλλοντας άμεσα ένα ποσό κοντά στα 4 εκατ. ευρώ.

Βεβαίως, κάπως έτσι εξηγείται και η χθεσινή επανεμφάνιση του μεγαλομετόχου της «πράσινης» ΠΑΕ με το post-φωτιά που έκανε με αφορμή τα όσα έγιναν στην Τούμπα. Η συγκεκριμένη κίνηση μόνο τυχαία δεν ήταν, καθώς «μαρτυράει» ότι ο Γιάννη Αλαφούζος είναι ξανά ενεργός και προσπαθεί, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, να προετοιμάσει με τον καλύτερο τρόπο την «επόμενη μέρα» του συλλόγου.
 
Εξάλλου, τα σενάρια για το «αύριο» του Παναθηναϊκού δίνουν και παίρνουν, με τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο να θεωρείται από πολλούς ο… ιδανικός «σωτήρας». Μάλιστα, ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο ισχυρός άνδρας της μπασκετικής ομάδας κάνει τις ενέργειές του για «μπάσιμο» στην ΠΑΕ κάτω από άκρα μυστικότητα, σε σημείο, μάλιστα, που δε γνωρίζουν τις κινήσεις του ούτε υψηλόβαθμα στελέχη του ποδοσφαιρικού τμήματος!
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags