Facebook Pixel Sportdog.gr | Όλα στη φόρα για Βλαχοδήμο, αυτοί πήραν τα λεφτά - Σε τρία πρόσωπα το 1 εκατ. ευρώ!
| 2018-03-01 09:30:00

Όλα στη φόρα για Βλαχοδήμο, αυτοί πήραν τα λεφτά - Σε τρία πρόσωπα το 1 εκατ. ευρώ!

του Νίκου Στεργίου
Όλα στη φόρα για Βλαχοδήμο, αυτοί πήραν τα λεφτά - Σε τρία πρόσωπα το 1 εκατ. ευρώ!

To sportdog.gr αποκαλύπτει το «καυτό» παρασκήνιο.

Μεγάλο θέμα έχει προκύψει ξαφνικά στον Παναθηναϊκό με το θέμα της πώλησης του Οδυσσέα Βλαχοδήμου στην Μπενφίκα και το ποσό που τελικά μπήκε στα ταμεία της «πράσινης» ΠΑΕ.

Όπως έγραψε χθες η συνήθως έγκυρη «Record», η πορτογαλική ομάδα πλήρωσε συνολικά για τον Έλληνα πορτιέρο το ποσό των 2,4 εκατ. ευρώ, ενώ στην Ελλάδα είχε γίνει γνωστό πως ο παίκτης είχε πωληθεί με ένα ποσό κοντά στο 1,5 εκατ. ευρώ.

Όπως σας γράψαμε, όμως, σε χθεσινό ρεπορτάζ δεν υπάρχει καμία «σκιά» στο συγκεκριμένο deal από πλευράς Παναθηναϊκού, ούτε αναζητάει κανείς πού πήγε το 1 εκατ. ευρώ, όπως γράφουν σήμερα κάποια δημοσιεύματα στον ελληνικό Τύπο. 

Η συμφωνία του Τριφυλλιού με την Μπενφίκα ήταν «καθαρή», υπάρχουν συμβόλαια που το αποδεικνύουν και καταθέσεις στο λογαριασμό της ΠΑΕ. Το ποσό, μάλιστα, που έχει υπάρξει νόμιμα ο Παναθηναϊκός είναι στα 1,54 εκατ. ευρώ και, μάλιστα, απ’ αυτά τα χρήματα πληρώθηκε και το ποσοστό που κατείχε η Στουτγκάρδη.

Γιατί, όμως, οι Πορτογάλοι έγραψαν για 2,4 εκατ. ευρώ; Όντως η Μπενφίκα τιμολόγησε αυτό το ποσό για τη συγκεκριμένη μεταγραφή για δικούς της λογιστικούς λόγους και για να «εξυπηρετήσει» τον ισολογισμό της. Μάλιστα, το επιπλέον ποσό του 1 εκατ. ευρώ είχε συγκεκριμένους αποδέκτες, τους εμπλεκόμενους μάνατζερ που «δούλεψαν» τη μεταγραφή και ήταν στον αριθμό τρεις.    

 

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags