Facebook Pixel Sportdog.gr | ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην αφαίρεση βαθμών και στον μηδενισμό - Λέτε;
| 2018-03-05 18:58:00

ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην αφαίρεση βαθμών και στον μηδενισμό - Λέτε;

Sportdog Team
 ΝΕΑ ΒΟΜΒΑ: Η απάντηση του ΠΑΟΚ στην αφαίρεση βαθμών και στον μηδενισμό - Λέτε;

Ραγδαίες οι εξελίξεις στην Θεσσαλονίκη!

Αποφασισμένοι να το τραβήξουν στα άκρα είναι στον ΠΑΟΚ μετά την τιμωρία που τους επιβλήθηκε (αφαίρεση τριών βαθμών, μηδενισμός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό και τιμωρία έδρας για δύο αγωνιστικές) και ήδη βρίσκονται σε εξέλιξη διάφορες διεργασίες εντός και εκτός ΠΑΟΚ.

Σύμφωνα λοιπόν με τις τελευταίες πληροφορίες, σήμερα θα συνεδριάσει εκτάκτως το Διοικητικό Συμβούλιο της ΣΟΥΡΩΤΗΣ με αποκλειστικό θέμα την απόσυρση της χορηγίας που έχει δώσει η εταιρεία συμφερόντων Ιβάν Σαββίδη στη Super League για το πρωτάθλημα της πρώτης εθνικής κατηγορίας!

Παρότι επισήμως δεν αναφέρεται κάτι τέτοιο ακόμα, θεωρείται πολύ πιθανό από όσους γνωρίζουν πράγματα και καταστάσεις, ότι η έκτακτη συνεδρίαση γίνεται μετά την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου της διοργανώτριας αρχής να τιμωρήσει βαρύτατα τον ΠΑΟΚ για το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό που δεν διεξήχθη ποτέ.

Θυμίζουμε, πως στον Δικέφαλο επικρατεί μεγάλος εκνευρισμός για την τιμωρία που τους επιβλήθηκε και για αυτό άλλωστε ο Ιβάν Σαββίδης αποφάσισε να αλλάξει εκτάκτως το πρόγραμμά του, παραμένοντας στη Θεσσαλονίκη, ώστε να πραγματοποιήσει συναντήσεις μα αρμοδίους, οι οποίες θα καθορίσουν τις επόμενες κινήσεις της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ.

Ο Σαββίδης θα μείνει στη συμπρωτεύουσα τις επόμενες ημέρες, όπου θα έχει μια σειρά συναντήσεων με το διοικητικό συμβούλιο, το νομικό επιτελείο της ομάδας, τους παλαιμάχους αλλά και τους οπαδούς του συλλόγου καθώς θέλει να ακούσει την άποψή τους για τον τρόπο αντίδρασης που πρέπει να έχει η ομάδα.

Η ΠΑΕ από την πλευρά της έχει ήδη κινήσει τις διαδικασίες ώστε να καταθέσει άμεσα την έφεση και να εκδικαστεί με τη μορφή του κατεπείγοντος, με στόχο να προλάβουν να παίξουν με κόσμο κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή, εφόσον δικαιωθούν!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags