Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερά πράγματα με Χιμένεθ - Εκεί πάει μετά την ΑΕΚ; - Τι θέλει ο Μανόλο, τι θα κάνει ο Τίγρης...
| 2018-03-08 12:15:00

Φοβερά πράγματα με Χιμένεθ - Εκεί πάει μετά την ΑΕΚ; - Τι θέλει ο Μανόλο, τι θα κάνει ο Τίγρης...

Sportdog Team
Φοβερά πράγματα με Χιμένεθ - Εκεί πάει μετά την ΑΕΚ; - Τι θέλει ο Μανόλο, τι θα κάνει ο Τίγρης...

Τι γράφεται και τι ισχύει για το μέλλον του Ισπανού. Λέτε;

Από την πρώτη στιγμή το sportdog.gr είχε «προβλέψει» ότι προς το τέλος της σεζόν κι όταν θα πλησιάζει η ώρα των συζητήσεων της ΑΕΚ με τον Μανόλο Χιμένεθ, για την ανανέωση της συνεργασίας τους, θα προκύψει «ενδιαφέρον» για τον Ισπανό τεχνικό από ομάδες της πατρίδας του.

Έτσι κι έγινε, με τα δημοσιεύματα τις τελευταίες μέρες να έχουν πάρει «φωτιά» σχετικά με τις «σειρήνες» που φέρεται να υπάρχουν για τον τεχνικό της Ένωσης από την Ισπανία. Όπως, βέβαια, σας εξηγήσαμε σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η «διαφήμιση» που υπάρχει στην πατρίδα του Μανόλο Χιμένεθ μόνο τυχαία δεν είναι και σαφώς παίζει τον «ρόλο» της ενόψει των διαπραγματεύσεων που θα γίνουν για την παραμονή του Ισπανού στους «κιτρινόμαυρους».

Όχι ότι ο Μανόλο Χιμένεθ δεν έχει ανεβάσει πραγματικά τις μετοχές του μετά τη φετινή πορεία της ΑΕΚ σε Ελλάδα και Ευρώπη, ωστόσο αυτό δε σημαίνει πως υπάρχει και επίσημο ενδιαφέρον, τουλάχιστον από ομάδες που από τη μία μπορεί να δελεάσουν τον Ισπανό τεχνικό και από την άλλη να καλύψουν το κασέ του. Κάτι που κάνει η Ένωση, η οποία ικανοποιεί απόλυτα τον 54χρονο κόουτς, όπως σας έχουμε ξαναγράψει.

Αυτό, άλλωστε, ισχύει και για τη Λεβάντε που ήρθε τελευταία στο προσκήνιο ως την ομάδα που «φλερτάρει» με τον Μανόλο Χιμένεθ. Πρόκειται για ένα σύλλογο, όμως, που δεν μπορεί να «συγκινήσει» τον Ισπανό, καθώς έχει χαμηλές βλέψεις, παλεύοντας για την παραμονή της, ενώ είναι εξαιρετικά αμφίβολο αν μπορεί οικονομικά να ικανοποιήσει τον έμπειρο κόουτς.

Όπως και να έχει, πάντως, όλος αυτός ο ντόρος σίγουρα «συμφέρει» τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος θα πάει στις συζητήσεις με την ΑΕΚ με ένα πολύ ισχυρό διαπραγματευτικό ατού. Από την άλλη, βέβαια, αν και εφόσον η Ένωση έχει βγει πρωταθλήτρια όταν οι δύο πλευρές καθίσουν στο τραπέζι, η αλήθεια είναι ότι Ισπανός δε θα έχει καμία ανάγκη το… ενδιαφέρον από την πατρίδα του, προκειμένου να πάρει… ό,τι ζητήσει από τον μεγαλομέτοχο της ομάδας.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags