Facebook Pixel Sportdog.gr | Ο Κομίνης άλλαξε απόφαση στα αποδυτήρια – Η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει, κίνδυνος και για ΠΑΟΚ!
| 2018-03-12 00:51:00

Ο Κομίνης άλλαξε απόφαση στα αποδυτήρια – Η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει, κίνδυνος και για ΠΑΟΚ!

Sportdog Team
Ο Κομίνης άλλαξε απόφαση στα αποδυτήρια – Η ΑΕΚ δεν βγήκε να παίξει, κίνδυνος και για ΠΑΟΚ!

Τι συνέβη μετά το γκολ του Βαρέλα που μέτρησε!

Στα δικαστήρια θα ολοκληρωθεί και το δεύτερο ντέρμπι της Τούμπας, αφού το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ δεν ολοκληρώθηκε ποτέ, μετά την απόφαση του Κομίνη σε συνεννόηση με το βοηθό του να ακυρώσει για οφσάιντ το γκολ του Βαρέλα στο 90ο λεπτό (δείτε την φάση ΕΔΩ).

Μετά την απόφαση του Κομίνη, υπήρξε «ντου» στον αγωνιστικό χώρο από τον Ιβάν Σαββίδη, ο οποίος είχε και όπλο πάνω του (δείτε φωτογραφίες ΕΔΩ), οι διαιτητές και οι ομάδες αποχώρησαν για τα αποδυτήρια και μετά από περίπου δύο ώρες, ο παρατηρητής αποφάσισε την οριστική διακοπή του ντέρμπι.

Σύμφωνα ωστόσο με τις τελευταίες πληροφορίες, ο ρέφερι της αναμέτρησης άλλαξε την απόφασή του εντός των αποδυτηρίων και έπειτα από τις διαβουλεύσεις που έγιναν και αποφάσισε να μετρήσει το γκολ του ΠΑΟΚ, αναφέροντας μάλιστα ότι ο αγώνας δεν ολοκληρώθηκε έπειτα από άρνηση της ΑΕΚ να βγει ξανά στο γήπεδο, επικαλούμενη λόγους ασφαλείας!

Από την πλευρά της «κιτρινόμαυρης» ΠΑΕ αυτό που τονίστηκε ήταν ότι στην πραγματικότητα αιτία της διακοπής ήταν η είσοδος του Ιβάν Σαββίδη στον αγωνιστικό χώρο και το κλίμα τρομοκρατίας που επικαλέστηκε από την πλευρά της στις διαβουλεύσεις που ακολούθησαν. «Σε ματς με πιστόλια και μπράβους εμείς δεν συμμετέχουμε», ήταν η θέση της Ένωσης!

Πλέον, μετά τα όσα έγιναν, κινδυνεύουν με τιμωρίες τόσο ο ΠΑΟΚ και ο Ιβάν Σαββίδης (διαβάστε σχετικά ΕΔΩ) όσο και η ΑΕΚ, εφόσον κριθεί στα δικαστήρια ότι το ματς δεν ολοκληρώθηκε με δική της υπαιτιότητα.

Πολλά θα κριθούν και από το τι θα αναφέρει το φύλλο αγώνα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags