Facebook Pixel Sportdog.gr | Γι'αυτό κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ – Το φύλλο αγώνα και η ένσταση του ΠΑΟΚ
| 2018-03-14 15:39:00

Γι'αυτό κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ – Το φύλλο αγώνα και η ένσταση του ΠΑΟΚ

Sportdog Team
Γι'αυτό κλήθηκε σε απολογία η ΑΕΚ – Το φύλλο αγώνα και η ένσταση του ΠΑΟΚ

Τι σημαίνει η κλήση της Ένωσης;

Εντύπωση το γεγονός πως η ΑΕΚ κλήθηκε σε απολογία, παρότι στο Φύλλο Αγώνα του αγώνα με τον ΠΑΟΚ δεν αναφέρεται πουθενά υπαιτιότητα των "κιτρινόμαυρων" στη διακοπή του ντέρμπι.

«Με την παρούσα μας, σας διαβιβάζουμε την από 13-03-2018 και με αριθμ. πρωτ. 94/13-03-2018 ένσταση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ για το κύρος του Αγώνα και του Φύλλου Αγώνα μεταξύ των ομάδων ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΑΕΚ της 11.03.2018 και της αντικανονικής διακοπής του αγώνα για την 25η αγωνιστική ημέρα του πρωταθλήματος SUPER LEAGUE ΕΛΛΑΔΑ της αγωνιστικής περιόδου 2017-2018, καλώντας σας συνάμα, όπως παραστείτε ενώπιόν μας, κατά την εκδίκασή της, η οποία προσδιορίσθηκε, κατά την ημερομηνία της 16-03-2018, ημέρα Παρασκευή και ώρα 10:30 συντέμνοντας την προθεσμία κλητεύσεως στις είκοσι τέσσερις (24) ώρες, κατ’ άρθρα 8 και 33 του Δικονομικού Κανονισμού Λειτουργίας Πειθαρχικών Επιτροπών», αναφέρει η ανακοίνωση του πειθαρχικού οργάνου της Super League για την ΑΕΚ.

Ο λόγος πίσω απ' την απόφαση του Πειθαρχικού Οργάνου, είναι η ένσταση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά του κύρους του αγώνα και του Φύλλου Αγώνα, κάνοντας λόγο για «αντικανονική διακοπή».

Στο φύλλο του αγώνα ο Κομίνης είναι ξεκάθαρος. Αναφέρει ότι έκρινε να διακόψει το ματς λόγω της εισόδου του Σαββίδη και των απειλών που δέχτηκε από τον Μίχελ.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags