Facebook Pixel Sportdog.gr | Η… βόμβα που κυνηγάει ο Μαρινάκης για την επίθεση – Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Έλληνα άσου!
| 2018-03-16 19:54:00

Η… βόμβα που κυνηγάει ο Μαρινάκης για την επίθεση – Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Έλληνα άσου!

Sportdog Team
Η… βόμβα που κυνηγάει ο Μαρινάκης για την επίθεση – Έκλεισε η πρώτη μεταγραφή Έλληνα άσου!

Φήμες και για αποχώρηση ξένου παίκτη από τον Ολυμπιακό.

Μπορεί ο Κέβιν Μιραλάς να μην έχει ξεκινήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη δεύτερη θητεία του στον Ολυμπιακό, αφού έχει σκοράρει μόνο μια φορά και δεν έχει πιάσει επ’ ουδενί τα παλιά στάνταρ απόδοσής του, όμως διατηρεί ακόμα ελπίδες για συμμετοχή στο επερχόμενο Μουντιάλ.

Το όνομα του εξτρέμ των Ερυθρολεύκων δεν έχει χάσει ακόμα την αίγλη του και απόδειξη για αυτό είναι το γεγονός ότι κλήθηκε στην εθνική Βελγίου για τα φιλικά παιχνίδι του Μαρτίου και θα έχει την ευκαιρία να παλέψει για μια θέση στα τελικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου.

Πάντως, η συγκεκριμένη εξέλιξη δεν είναι απαραίτητα καλή για τον Ολυμπιακό, αφού το γεγονός ότι ο Μιραλάς παραμένει εν ενεργεία διεθνής κρατά ψηλά τις μετοχές του και συνεπώς την τιμή του. Θυμίζουμε ότι οι Ερυθρόλευκοι έχουν τον διεθνή άσο στο ρόστερ τους ως δανεικό από την Έβερτον, ενώ οι Άγγλοι υποστηρίζουν ότι στο συμβόλαιό του υπάρχει οψιόν αγοράς.

Ο Βέλγος άσος αποτελεί την αδυναμία του Βαγγέλη Μαρινάκη και-εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- ο Ολυμπιακός θα διαπραγματευτεί για την αγορά του το καλοκαίρι. Η οψιόν αγοράς φέρεται (σύμφωνα με τους Άγγλους) να ξεπερνά τα 5.5 εκατ. ευρώ και ειδικά εάν ο Μιραλάς πάει στο Μουντιάλ, πολύ δύσκολα η τιμή του θα πέσει με «παζάρια». Σε κάθε περίπτωση οι Πειραιώτες θα το παλέψουν, ενώ όπως σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, ίσως η λύση βρεθεί με την επέκταση του δανεισμού, όπως συνέβη με τον Σέρχιο Αραούχο στην ΑΕΚ.

Η περίπτωση του Ομάρ και ο Έλληνας που έχει «κλείσει»

Αντίστοιχα στην εθνική Νορβηγίας κλήθηκε ένας άλλος παίκτης του Ολυμπιακού, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί, μόνο που στη δική του περίπτωση, η εν λόγω εξέλιξη ίσως ευνοεί τους Ερυθρόλευκους.

Και αυτό γιατί υπάρχει έντονη φημολογία ότι οι Πειραιώτες έχουν ήδη «κλείσει» δεξί μπακ από το ελληνικό πρωτάθλημα. Το όνομα του παίκτη δεν έχει διαρρεύσει, ωστόσο γίνεται λόγος για τον Κιβρακίδη του Ατρομήτου και τον Μασούρα της ΑΕΛ, οι οποίοι έχουν παρουσιάσει εξαιρετικά δείγματα γραφής τη φετινή σεζόν.

Εάν η παραπάνω πληροφορία επιβεβαιωθεί, τότε υπάρχει σοβαρή πιθανότητα ο Ελαμπντελαουί να τεθεί προς πώληση, συνεπώς η κλήση στην εθνική ομάδα της χώρας του μόνο θετικές επιπτώσεις μπορεί να έχει στην τιμή που μπορεί να «πιάσει» για υποψήφιους αγοραστές.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags