Facebook Pixel Sportdog.gr | Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ! Έγινε το πρώτο επίσημο βήμα για «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου
| 2018-03-19 01:28:00

Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ! Έγινε το πρώτο επίσημο βήμα για «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου

Sportdog Team
Ραγδαίες εξελίξεις στον ΠΑΟ! Έγινε το πρώτο επίσημο βήμα για «μπάσιμο» Γιαννακόπουλου

Τι περιμένουν από την Κυβέρνηση και τι συνέβη με το ΟΑΚΑ.

 

Μία σημαντική εξέλιξη σχετικά με την επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού σημειώθηκε τις τελευταίες ώρες, καθώς υπήρξε επίσημη «κρούση» στην ΠΑΕ από την κοινοπραξία που έχει σχηματίσει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ, το οποίο περιλαμβάνει φυσικά ολόκληρο τον σύλλογο.

Συγκεκριμένα το επενδυτικό σχήμα του Γιαννακόπουλου έστειλε επίσημη επιστολή στη νυν διοίκηση της ποδοσφαιρικής ομάδας, κάνοντάς έτσι γνωστές τις προθέσεις της, με στόχο να τρέξουν οι εξελίξεις σε όλα τα μέτωπα.

Μάλιστα υπήρξε επαφή της πλευράς Γιαννακόπουλου με εκείνη του Αλαφούζου για ολόκληρο το πλάνο της επένδυσης, κίνηση που δείχνει πως πλέον όλα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς!

H συγκεκριμένη εξέλιξη είναι σημαντική, ωστόσο ακόμα χρειάζεται χρόνος, καθώς για να προχωρήσει το επενδυτικό σχήμα στην αγορά της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, θα πρέπει πρώτα η κυβέρνηση να ανάψει το πράσινο φως για την πολιτεία του ΟΑΚΑ.

Η υπόθεση πάντως βρίσκεται σε καλό δρόμο έτσι ώστε η κοινοπραξία να πάρει την έγκριση από την κυβέρνηση για την επένδυση στο Ολυμπιακό Στάδιο. Μάλιστα, όπως σας ενημέρωσε το sportdog.gr με προηγούμενο ρεπορτάζ, η Τρόικα βλέπει με θετική διάθεση το όλο πρότζεκτ, οπότε σε πρώτη φάση δεν φαίνεται πιθανό να «μπλοκάρει» από τους Ευρωπαίους το συγκεκριμένο πλάνο, την ίδια στιγμή που το ΟΑΚΑ φέρεται να έχει φύγει από το TAΪΠΕΔ, κάτι που επίσης εξυπηρετεί την υλοποίηση του έργου, χωρίς να προκύψουν περαιτέρω αργοπορίες και κολλήματα.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags