19/03/18 - 11:00

Κίνηση-ματ Αλαφούζου της τελευταίας στιγμής, φέρνει τα πάνω-κάτω - Τι «λέει» με τον Γιαννακόπουλο

Αγωνία για το Τριφύλλι και όλα ανοιχτά. Τι κάνουν οι συμπαίκτες;

του Νίκου Στεργίου
Κίνηση-ματ Αλαφούζου της τελευταίας στιγμής, φέρνει τα πάνω-κάτω - Τι «λέει» με τον Γιαννακόπουλο
19.229views 9shares

Μπορεί η υπόθεση του Γενς Βέμερ να είναι αυτή τη στιγμή το πιο «καυτό» θέμα της «πράσινης» επικαιρότητας, μιας και ο Γερμανός απειλεί με την πρώτη ποινή αφαίρεσης βαθμών τον Παναθηναϊκό, ωστόσο υπάρχει η πεποίθηση ότι οι «πράσινοι» δε θα φτάσουν σε αυτό το σημείο.


Υπάρχει πρόθεση από τη διοίκηση να τακτοποιηθεί η περίπτωση του Γενς Βέμερ κι αυτό μπορεί να συμβεί την ύστατη στιγμή. Ακόμα κι αν, δηλαδή, το Τριφύλλι τιμωρηθεί με -3 βαθμούς, υπάρχει η αίσθηση ότι στο χρονικό διάστημα που προβλέπεται (μία εβδομάδα μετά το πρώτο επίσημο ματς) οι «πράσινοι» θα ξοφλήσουν τον παίκτη και θα αποφευχθούν τα χειρότερα.

Βεβαίως, τη λύση σε αυτή την περίπτωση θα δώσει, για μια ακόμα φορά, ο Γιάννης Αλαφούζος, ο οποίος μέσα στη χρονιά έχει βάλει αρκετές φορές το χέρι στην τσέπη σε ανάλογες περιπτώσεις για να μην τιμωρηθούν οι «πράσινοι».

Εξάλλου, όπως έχουμε αναφέρει ξανά, τα δύσκολα για τον Παναθηναϊκό είναι μπροστά, καθώς οι επόμενες περιπτώσεις είναι αυτές που «καίνε» τους «πράσινους» και σαφώς το πιο σοβαρό θέμα αφορά την εξασφάλιση της αδειοδότησης.

Έτσι «τρέχει» ο Γιαννακόπουλος

Την ίδια στιγμή, πάντως, οι διοικητικές εξελίξεις στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως τρέχουν με γοργούς ρυθμούς, μετά και την επίσημη επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου προς την ΠΑΕ. Η συγκεκριμένη κίνηση του αφεντικού της «πράσινης» ΚΑΕ επιβεβαιώνει δύο πράγματα, για το οποία, εδώ στο sportdog.gr, σας είχαμε ενημερώσει από την πρώτη στιγμή.

Πρώτον, ότι οι συζητήσεις των εμπλεκόμενων φορέων για το πρότζεκτ στο ΟΑΚΑ είναι πολύ πιο προχωρημένες απ’ ότι παρουσιάζονται όλο αυτό το διάστημα. Γι’ αυτό ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος θεώρησε σωστό πως έφτασε τώρα η ώρα να ενημερωθεί και επίσημα η νυν διοίκηση για την πορεία των συζητήσεων, που προφανώς βρίσκονται στο τελικό στάδιο.

Η δεύτερη επιβεβαίωση από την κίνηση του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, έχει να κάνει με το γεγονός ότι η πλευρά του ηγέτη της μπασκετικής ομάδας δεν είχε μέχρι τώρα επαφές με την πλευρά του Γιάννη Αλαφούζου. Κάτι το οποίο αποδεικνύεται από την επιστολή του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, καθώς μέχρι αυτή τη στιγμή δεν υπήρχε άλλη ενημέρωση προς την πλευρά της νυν διοίκησης, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τη μετάβαση στην επόμενη μέρα.
 


ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ