Facebook Pixel Sportdog.gr | «Ψήνεται» μεταγραφάρα για άσο του ΠΑΟ - Μεγάλο το «κονέ», τον «στέλνει» σε άλλη top ελληνική ομάδα;
| 2018-03-21 17:03:00

«Ψήνεται» μεταγραφάρα για άσο του ΠΑΟ - Μεγάλο το «κονέ», τον «στέλνει» σε άλλη top ελληνική ομάδα;

του Νίκου Στεργίου
«Ψήνεται» μεταγραφάρα για άσο του ΠΑΟ - Μεγάλο το «κονέ», τον «στέλνει» σε άλλη top ελληνική ομάδα;

Θα γίνει ο επόμενος... Χουλτ; Το sportdog.gr έχει την απάντηση!

Πολύς λόγος γίνεται τελευταία για το μέλλον του Ρόμπιν Λουντ και, μάλιστα, υπάρχουν ρεπορτάζ που επιμένουν να αναφέρουν ότι ο Φινλανδός άσος μπορεί να παραμείνει στην Ελλάδα, αποχωρώντας το καλοκαίρι από τον Παναθηναϊκό, όταν και λήγει το συμβόλαιό του.

Ωστόσο, όπως σας έχουμε ενημερώσει ξανά, η πρόθεση του παίκτη είναι να πάρει μεταγραφή στο εξωτερικό και ήδη έχουν κινηθεί οι διαδικασίες από την πλευρά του, προκειμένου να συνεχίσει την καριέρα του σε κάποιο κορυφαίο πρωτάθλημα, έχοντας ως βασικό στόχο το αγγλικό.

Μάλιστα, κόντρα σε όλα όσα γράφονται τις τελευταίες ώρες, ο Ρόμπιν Λουντ όχι μόνο έχει μάνατζερ, αλλά εκπροσωπείται και από ένα κορυφαίο γραφείο ατζέντηδων, που  ανήκει σε αγγλική εταιρεία και διαθέτει τα δικαιώματα από μεγάλους αθλητές σε πολλά αθλήματα, όπως το τένις και το γκολφ. 

Δεν υπάρχει καμία πρόθεση, λοιπόν, ούτε από τους εκπροσώπους του παίκτη ο πελάτης τους να παραμείνει στη… Super League (παίρνοντας μεταγραφή στην ΑΕΚ όπως έχει γραφτεί), αλλά ο Φινλανδός άσος, ο οποίος είναι από τους καλύτερους παίκτες του φετινού -πολύ κακού- Παναθηναϊκού, να κάνει το επόμενο μεγάλο βήμα στην καριέρα του.

Εξάλλου, όπως σας έχουμε ξαναγράψει, η περίπτωση του Ρόμπιν Λουντ δεν έχει καμία σχέση με αυτή του Νίκλας Χουλτ, καθώς ο Σουηδός ήθελε -και για οικογενειακούς λόγους- να παραμείνει στην Ελλάδα, σε αντίθεση με τον συμπαίκτη του που ήδη κάνει όνειρα για μια καλή μεταγραφή στο εξωτερικό...

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags