Facebook Pixel Sportdog.gr | Άνοιξαν οι κάνουλες και το χρήμα ρέει άφθονο - Συμφωνία για τον ΠΑΟ, με τη σωτηρία τι γίνεται;
| 2018-03-22 18:48:00

Άνοιξαν οι κάνουλες και το χρήμα ρέει άφθονο - Συμφωνία για τον ΠΑΟ, με τη σωτηρία τι γίνεται;

Sportdog Team
Άνοιξαν οι κάνουλες και το χρήμα ρέει άφθονο - Συμφωνία για τον ΠΑΟ, με τη σωτηρία τι γίνεται;

Τρομερές εξελίξεις, τι θα κάνουν Γιαννακόπουλος-Αλαφούζος;

 

Με φοβερή ταχύτητα τρέχουν πλέον οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς μπορεί ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος να μην κατάφερε στην συνάντηση με τους υποψήφιους επενδυτές στο Λονδίνο να τους πείσει να κάνουν κίνηση από τώρα για την ΠΑΕ, ωστόσο φαίνεται πως έγινε το πρώτο βήμα για τη μεγάλη επένδυση τους στην Ελλάδα και το πρότζεκτ του ΟΑΚΑ.

Όπως διαβάσατε και νωρίτερα, οι δύο πλευρές συμφώνησαν για τα ποσοστά συμμετοχής στη μετοχική σύνθεση για το «Athens Alive», που ως συνολικό πρότζεκτ θα είναι 80% για τα πολυεθνικά «Funds» και 20% για τον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, ενώ οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως το αφεντικό της ΚΑΕ θα ρίξει συνολικά 100 εκατομμύρια ευρώ!

Πρόκειται για ένα αδιανόητο ποσό, ειδικά αν αναλογιστεί κανείς πως αυτή τη στιγμή η ΠΑΕ Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει αμέτρητα προβλήματα και κινδυνεύει μάλιστα να μην πάρει άδεια για το επόμενο πρωτάθλημα. Σε χθεσινό ρεπορτάζ σας μεταφέραμε την πληροφορία πως οι πιστωτές ξεπερνούν τους 100 και ζητούν άμεσα να πληρωθούν ή έστω να δουν κάποια χρήματα, ώστε να υπογράψουν τους νέους διακανονισμούς.

Γι’ αυτό λοιπόν και κρίνεται πλέον αναγκαίο να υπάρξει άμεσα μία συνάντηση-επαφή Γιαννακόπουλου – Αλαφούζου, ώστε να βρεθεί μία φόρμουλα και ένα μέρος από τα χρήματα που θα πέσουν στην τεράστια επένδυση του ΟΑΚΑ, να μπουν τώρα στην ΠΑΕ για να την κρατήσουν ζωντανή!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags