Facebook Pixel Sportdog.gr | «Κόλαση» στο Λιμάνι με προπονητή και κορυφαίο όνομα - Ποιος μετράει μέρες, θα «τρελαθούν» οι οπαδοί
| 2018-03-23 11:45:00

«Κόλαση» στο Λιμάνι με προπονητή και κορυφαίο όνομα - Ποιος μετράει μέρες, θα «τρελαθούν» οι οπαδοί

του Παναγιώτη Νικολάου
«Κόλαση» στο Λιμάνι με προπονητή και κορυφαίο όνομα - Ποιος μετράει μέρες, θα «τρελαθούν» οι οπαδοί

Άγριο παρασκήνιο, τι δείχνει η διάψευση, έρχονται τα πάνω-κάτω.

Μπορεί το όνομα του Βλάνταν Μιλόγεβιτς να παραμένει στην επικαιρότητα του Ολυμπιακού, πάρα τις σχετικές διαψεύσεις από την «ερυθρόλευκη» διοίκηση, ωστόσο, όπως σας γράφαμε και χθες, ακόμα δεν έχει γίνει καμία κρούση από τους πρωταθλητές προς την πλευρά του Σέρβου τεχνικού.
 
Ο πρώην κόουτς του Πανιωνίου όντως έχει «οπαδούς» στου Ρέντη και πέρυσι είχε προσελκύσει το ενδιαφέρον ακόμα και του Βαγγέλη Μαρινάκη, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει αποφασιστεί να γίνει κίνηση για να καθίσουν οι δύο πλευρές στο τραπέζι, παρά το γεγονός ότι 48χρονος τεχνικός παρουσιάζεται θετικός στο να αναλάβει την ομάδα του Πειραιά. Την ίδια στιγμή, άλλωστε, υπάρχουν και «φωνές» στο Λιμάνι που είναι κατά της συγκεκριμένης επιλογής και γενικά της σχολής προπονητών σε... «ιτς». 
 
Όπως και να έχει, πάντως, ακόμα είναι νωρίς για να αρχίσει η… προπονητολογία στο Λιμάνι και το μόνο σίγουρο στην παρούσα φάση είναι πως ο Όσκαρ Γκαρσία κρίνεται μέρα με τη μέρα. Εξάλλου, η χθεσινή διάψευση από πλευράς Ολυμπιακού δεν έκανε καμία αναφορά στον Ισπανό τεχνικό, αλλά περιορίστηκε μόνο στον Βλάνταν Μιλόγεβιτς, επιβεβαιώνοντας κατά κάποιο τρόπο ότι στο Λιμάνι «ψάχνονται» για προπονητή.
 
Τι γίνεται με Φορτούνη 

Στο μεταξύ, το όνομα του Κώστα Φορτούνη παραμένει στην επικαιρότητα, όπως και το ενδιαφέρον που φέρεται να έχει δείξει η Μπεσίκτας. Οι πληροφορίες του sportdog.gr αναφέρουν ότι ακόμα δεν υπάρχει καμία επίσημη επαφή ανάμεσα στις δύο πλευρές και πως είναι δύσκολο να γίνει το συγκεκριμένο deal, ειδικά στα χρήματα που ακούγονται (7 εκατ. ευρώ), ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.
 
Οι διοικήσεις των δύο ομάδων, άλλωστε, έχουν καλές σχέσεις κι αυτές επικαλούνται τις τελευταίες μέρες τα τουρκικά ΜΜΕ για να εξηγήσουν πώς μπορεί να γίνει η μεταγραφή του Έλληνα άσου στην Μπεσίκτας.
 
Όπως και να έχει, πάντως, και ανεξάρτητα από το αν η τουρκική ομάδα θα προχωρήσει επίσημα για τον Κώστα Φορτούνη, αυτό που διαφαίνεται ξεκάθαρα από τη συγκεκριμένη υπόθεση είναι ότι ο Έλληνας άσος είναι προς πώληση και πολύ πιθανό φαντάζει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει το καλοκαίρι από τον Ολυμπιακό.
 
Μία εξέλιξη, βεβαίως, που δεν αναμένεται να… στεναχωρήσει και κανέναν οπαδό στο Λιμάνι, μιας και ο διεθνής μέσος κινείται τη φετινή σεζόν σε πολύ ρηχά νερά, έχοντας προκαλέσει αρκετές αντιδράσεις στις τάξεις του κόσμου των πρωταθλητών.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags