Facebook Pixel Sportdog.gr | Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού – Τι θα κάνει μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό!
| 2018-03-26 18:23:00

Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού – Τι θα κάνει μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό!

Sportdog Team
Η πρώτη αντίδραση του Παναθηναϊκού – Τι θα κάνει μετά την απόφαση για τον υποβιβασμό!

Η μη αλλαγή του κανονισμού φέρνει εξελίξεις στο Τριφύλλι!

H απόφαση της Superleague να μην υπερψηφίσει την πρόταση της ΑΕΚ περί αλλαγής του κανονισμού που προβλέπει υποβιβασμό για τις ομάδες που δεν εξασφαλίζουν αδειοδότηση για τη συμμετοχή στο πρωτάθλημα, φέρνει σε δύσκολη θέση τον Παναθηναϊκό.

Οι Πράσινοι αντιμετωπίζουν δυσκολίες αναφορικά με την αδειοδότηση εξαιτίας των χρεών, που δεν έχουν διευθετήσει, κάτι που σημαίνει ότι με τα τωρινά δεδομένα βρίσκονται αντιμέτωποι με το φάσμα του υποβιβασμού!

Ο Παναθηναϊκός, πάντως, θα κάνει ό, τι μπορεί προκειμένου να πετύχει την αλλαγή του κανονισμού, κάτι που γνωστοποίησε με δηλώσεις του ο Βασίλης Κωνσταντίνου.

Συγκεκριμένα, μετά τη λήξη του Δ.Σ. της Λίγκας, από το οποίο προέκυψε η άσχημη εξέλιξη για το Τριφύλλι, ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού τόνισε πως η επόμενη κίνηση των Πρασίνων είναι να απευθυνθούν στην ΕΠΟ, ζητώντας την αλλαγή της ποινής.

Αναλυτικά, η δήλωση του Βασίλη Κωνσταντίνου:

«Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Superleague ο Παναθηναϊκός συγκέντρωσε την πλειοψηφία, δεν πήρε όμως το αποτέλεσμα των 3/4 για να περάσει η τροποποίηση για την αδειοδότηση. Ο Παναθηναϊκός συνεχιζει την προσπάθειά του για το συγκεκριμένο θέμα και θα απευθυνθεί και στην ΕΠΟ, όπου και θα ζητήσει αλλαγή της ποινής».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags