Facebook Pixel Sportdog.gr | «Έκλεισε» ο παικταράς στην ΑΕΚ, σκάει η ανακοίνωση - Τι έγινε με ΠΑΟΚ - Θα «τρελαθoύν» οι οπαδοί
| 2018-03-27 12:58:00

«Έκλεισε» ο παικταράς στην ΑΕΚ, σκάει η ανακοίνωση - Τι έγινε με ΠΑΟΚ - Θα «τρελαθoύν» οι οπαδοί

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Έκλεισε» ο παικταράς στην ΑΕΚ, σκάει η ανακοίνωση - Τι έγινε με ΠΑΟΚ - Θα «τρελαθoύν» οι οπαδοί

Μεγάλη κίνηση από τον Μελισσανίδη, έριξε «πόρτα» σε πολύ κόσμο.

Μπορεί το όνομα του Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι να φιγουράρει καθημερινά σε πολλά δημοσιεύματα ως υποψήφιος στόχος αρκετών ομάδων εκτός Ελλάδας, ωστόσο στην ΑΕΚ δείχνουν να μην ανησυχούν.

Όπως σας έχουμε ενημερώσει και σε πρόσφατο ρεπορτάζ, η Ένωση έχει δώσει εδώ και αρκετό καιρό τα χέρια με την πλευρά του Ουκρανού στόπερ, οπότε δεν υπάρχει κανένα… άγχος μήπως ο παίκτης «τη φέρει» στους Κιτρονόμαυρους.

Μάλιστα, είναι σε τόσο προχωρημένο επίπεδο οι συζητήσεις με τον έμπειρο στόπερ που εκτιμάται ότι άμεσα θα υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, ενώ έγκυρες πληροφορίες αναφέρουν ότι μπορεί να πέσουν οι υπογραφές ακόμα και πριν από το Πάσχα!

Επομένως, οι «σειρήνες» για τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεν προκαλούν καμία ανησυχία στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο και αντίθετα μάλλον γέλια έρχονται στους ανθρώπους της ΑΕΚ, διαβάζοντας τα τελευταία σενάρια περί «κλοπής» του Ουκρανού άσου.

Πιο ενδεικτικό, άλλωστε, δε θα μπορούσε να είναι το σημερινό πρωτοσέλιδο της εφημερίδας «Ώρας», το οποίο στην ουσία προαναγγέλει την παραμονή και την ανανέωση του έμπειρου στόπερ στην Ένωση, κόντρα σε όσα ακούγονται και γράφονται επίμονα τις τελευταίες ώρες.  

Θυμίζουμε, μάλιστα, ότι πρόσφατα δημοσιεύματα ανέφεραν μέχρι και ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ(!) να «αρπάξει» τον παίκτη μέσα από τα χέρια της ΑΕΚ, κάτι το οποίο, όμως, αποδεικνύεται ότι δεν είχε καμία απολύτως βάση, όπως το sportdog.gr σας είχε εξηγήσει σε σχετικό ρεπορτάζ

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags