Facebook Pixel Sportdog.gr | Αυτός «καθαρίζει» για τον ΠΑΟ και δεν είναι ο Γιαννακόπουλος - Απίστευτο τι έγινε στη Λεωφόρο
| 2018-03-29 10:40:00

Αυτός «καθαρίζει» για τον ΠΑΟ και δεν είναι ο Γιαννακόπουλος - Απίστευτο τι έγινε στη Λεωφόρο

του Νίκου Στεργίου
Αυτός «καθαρίζει» για τον ΠΑΟ και δεν είναι ο Γιαννακόπουλος - Απίστευτο τι έγινε στη Λεωφόρο

Ο κόσμος «βράζει» αλλά στην ΠΑΕ δεν... αγχώνονται. Γιατί;

Μπορεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού να «βράζει» υπό τον φόβο ενός πιθανού υποβιβασμού, εκφράζοντας και χθες την ανησυχία του στην πολυπληθή συγκέντρωση στον «Τάφο του Ινδού», ωστόσο στην ΠΑΕ εξακολουθούν να πιστεύουν πως θα προλάβουν να τακτοποιήσουν όλες τις εκκρεμότητες και ο σύλλογος θα αποφύγει τα χειρότερα.

Μάλιστα, αυτή η πεποίθηση φαίνεται πως στηρίζεται σε μεγάλο βαθμό στο γεγονός ότι οι «πράσινοι» περιμένουν από την ΕΠΟ να βοηθήσει την κατάσταση είτε δίνοντας παράταση στο Τριφύλλι είτε αλλάζοντας τον σχετικό κανονισμό περί αδειοδοτήσεων.

Εξάλλου, χθες στο Κορωπί δεν έγινε καμία κουβέντα με τους παίκτες, παρότι βρέθηκε εκπρόσωπος της διοίκησης στο προπονητικό κέντρο, κάτι που μαρτυράει ενδεχομένως και την πίστη που υπάρχει στην ΠΑΕ πως ο Παναθηναϊκός τελικά θα πάρει κι άλλο χρόνο για να ετοιμάσει το φάκελό του.

Σήμερα, άλλωστε, οι «πράσινοι» έχουν ρεπό, οπότε την Παρασκευή αναμένεται να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα με τους νέους διακανονισμούς που πρέπει να υπογράψουν οι ποδοσφαιριστές, οι οποίοι, φυσικά, όπως σας γράφαμε και χθες είναι στα όριά τους και δύσκολα θα δεχθούν να βάλουν την υπογραφή τους, εκτός αν προκύψει μία δυναμική διοικητική παρουσία που θα ανατρέψει τα δεδομένα.

Στο μεταξύ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος ξεκαθάρισε χθες στους οπαδούς που τον επισκέφθηκαν στο σπίτι του, ότι δεν μπορεί να κάνει κάτι και πως περιμένει την τελική έγκριση για το «Athens Alive» που θα του επιτρέψει να προχωρήσει και στην εξαγορά της ΠΑΕ. Μάλιστα, το αφεντικό της «πράσινης» ΚΑΕ ξεκαθάρισε ότι τόσο αυτός όσο και οι «συμπαίκτες» του έχουν κάνει ήδη πολλές υποχωρήσεις για να επισπευσθούν οι διαδικασίες και πως, πλέον, όλα είναι στο χέρι της πολιτείας.

Το θέμα, όμως, είναι ότι οι οπαδοί του Παναθηναϊκού βρίσκονται στο όριά τους και δήλωναν χθες στον «Τάφο του Ινδού» έτοιμοι να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, με ό,τι μπορεί να σημαίνει αυτό για τις επόμενες κινήσεις τους. Το «παρών», άλλωστε, χθες στο «Απόστολος Νικολαϊδης» ήταν πολύ δυναμικό και εντύπωση προκάλεσε ότι δεν καλύφθηκε από τους ρεπόρτερ της ομάδας. Με ελάχιστες εξαιρέσεις, οι περισσότεροι δημοσιογράφοι που καλύπτουν το «πράσινο» ρεπορτάζ ήταν απόντες από τη συγκεκριμένη συνέλευση και προφανώς κάποιο λόγο θα είχαν που δεν μπόρεσαν να παρευρεθούν στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας…   

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags