Facebook Pixel Sportdog.gr | «Καρφάρες» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ από ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κοστούμι πρωταθλητή αλλά…»
| 2018-03-31 19:50:00

«Καρφάρες» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ από ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κοστούμι πρωταθλητή αλλά…»

Sportdog Team
«Καρφάρες» για Ολυμπιακό και ΑΕΚ από ΠΑΕ ΠΑΟΚ: «Κοστούμι πρωταθλητή αλλά…»

"Περήφανοι για τους 58 βαθμούς..."

Με ειρωνείες για τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεκινάει το κείμενο της ΠΑΕ για τη νίκη του ΠΑΟΚ στο Περιστέρι με 2-0 κόντρα στον Ατρόμητο, ενώ τονίζεται πως η ομάδα έχει 58 βαθμούς και υπό φυσιολογικές συνθήκες απόψε θα φόραγε το κοστούμι του πρωταθλητή.

Ιδού τι γράφει το επίσημο σάιτ της ΠΑΕ ΠΑΟΚ:

Για την πάρτη του και τις απαντήσεις

Μια ακόμη νίκη, εκεί που δεν το κατάφερε κανείς από τους ανταγωνιστές του για τον τίτλο, πέτυχε ο ΠΑΟΚ με 0-2 επί του Ατρομήτου και υπό φυσιολογικές συνθήκες θα έκανε πρόβα το κοστούμι πρωταθλητή, αν όλοι επέλεγαν να τον αντιμετωπίσουν στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια.

Προφανώς και ο Ράζβαν Λουτσέσκου με τους ποδοσφαιριστές του μπορούν να είναι υπερήφανοι για τους 58 βαθμούς που έχουν κατακτήσει στο γήπεδο με παιχνίδι λιγότερο και με αυτή τη βάση πρέπει να συνεχίσουν να δίνουν απαντήσεις ως το τέλος.

Με αυτή τη διάθεση μπήκαν στο γήπεδο οι ασπρόμαυροι, ενώ όπως ήταν αναμενόμενο ο Ατρόμητος πρόβαλε πολύ σημαντική αντίσταση, με διαρκές πρέσινγκ και δύναμη στο παιχνίδι του, ενώ έφτασε και στην περιοχή του Πασχαλάκη χωρίς να καταφέρει να σκοράρει.

Το ματς στο πρώτο ημίχρονο ήταν γενικά ισορροπημένο και χρειάστηκε ο Πέλκας , ο Βιεϊρινια και ο Κάμπος να…ξεπατικώσουν μια φάση από την προπόνηση της προηγούμενης μέρας και ο τελευταίος να «τσιμπήσει» τη μπάλα πάνω από τον Γιαννιώτη για το 0-1 στο 36ο λεπτό.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν με ανεβασμένες τις γραμμές και με διάθεση να πρεσάρουν περισσότερο, χωρίς ωστόσο να προβληματίσουν ιδιαίτερα τους ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου , που είχαν προετοιμαστεί κατάλληλα γι’ αυτό το ματς. Μια ενέργεια του Πέλκα και μια ακόμη ασίστ από τον μεσοεπιθετικό του ΠΑΟΚ στον Κρέσπο στο 56ο, έφερε το 0-2 και τη δυνατότητα να διατηρηθεί με σβηστές τις μηχανές ως το τέλος.

Ο ΠΑΟΚ διατήρησε το δικαίωμα να «βγάζει τη γλώσσα» σε όσους θεωρούν εαυτούς καλύτερους και αυτή είναι μια προίκα που θα τον συνοδεύει και τα επόμενα χρόνια…Κι ας ξεκινήσει εκείνος από το -2 κι οι άλλοι από το 0, κανείς δεν μπορεί να αποφεύγει το γήπεδο για πάντα…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags