Facebook Pixel Sportdog.gr | Έτσι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό; Τα «εγκλήματα» που... τελειώνουν Γκαρσία
| 2018-03-31 22:05:00

Έτσι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό; Τα «εγκλήματα» που... τελειώνουν Γκαρσία

Sportdog Team
Έτσι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό; Τα «εγκλήματα» που... τελειώνουν Γκαρσία

Οι Πειραιώτες απογοητεύουν και ο Καταλανός... μετράει μέρες!

Πριν από το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό, στον Ολυμπιακό είχαν θέσει ως στόχο να κάνουν το «5 στα 5» στις τελευταίες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, σερί που θα τους εξασφάλιζε την 2η θέση στην τελική κατάταξη.

Τί έγινε τελικά; Οι Ερυθρόλευκοι παρουσίασαν κάκιστη εικόνα -και- στη Λιβαδειά, έμειναν στο 1-1 σε ένα ματς που θα μπορούσαν κάλλιστα να έχουν χάσει και πλέον κυνηγούν ξανά τον ΠΑΟΚ, που τους πέρασε στη βαθμολογία.

Το πιο ανησυχητικό σημάδι, ωστόσο, είναι πως ο Ολυμπιακός δεν δείχνει να παρουσιάζει το παραμικρό σημάδι βελτίωσης από αγωνιστική σε αγωνιστική, κάτι που βαραίνει τον τεχνικό της ομάδας, Όσκαρ Γκαρσία, περισσότερο από όλους.

Για ακόμα ένα παιχνίδι οι Ερυθρόλευκοι δεν είχαν κανένα πλάνο στο επιθετικό κομμάτι περιμένοντας τα πάντα από τους δύο πλάγιους μπακ, Ελαμπντελαουί και Κούτρη. Σαφώς και είναι μεγάλο πλεονέκτημα για μια ομάδα να διαθέτει επιθετικούς πλάγιους μπακ, ωστόσο φαντάζει κάπως παράδοξο σε μια ενδεκάδα με Μιραλάς, Οφόε και Μάριν, σχεδόν όλη η δημιουργία να έρχεται από τους ακραίους οπισθοφύλακες.

Ακόμα και στο δεύτερο μέρος, που ο Γκαρσία αντικατέστησε τον αρνητικό Μάριν με τον Φορτούνη, δεν άλλαξε απολύτως τίποτα στον τρόπο επίθεσης των Πειραιωτών, οι οποίοι έδειχναν προβλέψιμοι και απειλούσαν ξανά μόνο με ανεβάσματα του Κούτρη και του Ελαμπντελαουί.

Το συμπέρασμα είναι ότι ο Ολυμπιακός παίζει πολύ άσχημο ποδόσφαιρο, δεν φαίνεται να υπάρχει κανείς πλέον που να εξακολουθεί να πιστεύει στον Γκαρσία και ο Καταλανός μοιάζει να… έχει ήδη φύγει!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags