Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στη Θεσσαλονίκη για το... μπαμ του Σαββίδη - Ποιον εννοούσε ότι έκλεισε ο ΠΑΟΚ; Λέτε;
| 2018-04-02 13:25:00

Χαμός στη Θεσσαλονίκη για το... μπαμ του Σαββίδη - Ποιον εννοούσε ότι έκλεισε ο ΠΑΟΚ; Λέτε;

του Λάζαρου Γεωργίδη
Χαμός στη Θεσσαλονίκη για το... μπαμ του Σαββίδη - Ποιον εννοούσε ότι έκλεισε ο ΠΑΟΚ; Λέτε;

Άναψε φωτιές ο γιος του Ιβάν και το sportdog.gr τις... σβήνει.

Φωτιές άναψε ο Γιώργος Σαββίδης στους οπαδούς του ΠΑΟΚ, όταν αποκάλυψε το Σάββατο, λίγες ώρες μετά τη νίκη του Δικεφάλου επί του Ατρόμητου στο Περιστέρι, ότι η ΠΑΕ έχει κλείσει ήδη μια μεταγραφή ενόψει της νέας σεζόν.

Όλοι ψάχτηκαν αμέσως για το ποιος παίκτης μπορεί να προβάρει τα ασπρόμαυρα, ωστόσο μέχρι στιγμής δεν έχει «αποκαλυφθεί» το όνομα του «εκλεκτού», αν και υπάρχει μία αίσθηση ότι πρόκειται για «χτύπημα» από την εγχώρια αγορά.

Όπως το sportdog.gr σας έχει αποκαλύψει πρώτο, ακούγεται έντονα -χωρίς να επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά μέχρι τώρα- ότι ο ΠΑΟΚ έχει έρθει σε συμφωνία με τον Πέδρο Κόντε και μπορεί να αποκτήσει όποτε θέλει τον γκολτζή του ΠΑΣ, καταβάλλοντας την προβλεπόμενη ρήτρα αγοράς.

Βέβαια, από τα Γιάννινα, όπως είπαμε, δεν επιβεβαιώνουν το θέμα, ωστόσο ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται πως έχει το πάνω χέρι για τον Ισπανό άσο και δεν αποκλείεται αυτόν να εννοούσε ο Γιώργος Σαββίδης, αν και υπάρχουν κι άλλοι εντός συνόρων στόχοι.

Ο λόγος για τον Κυριάκο Κιβρακίδη του Ατρόμητου, για τον οποίο λέγεται εδώ και καιρό ότι υπάρχει κατ’ αρχήν συμφωνία του ΠΑΟΚ με την ομάδα του Περιστερίου, αλλά και τον Ζίβκο Ζίβκοβιτς, τον γκολκίπερ της Ξάνθης, ο οποίος από πέρυσι υπάρχει η φημολογία πως ο Δικέφαλος του Βορρά έχει αποκτήσει τον «πρώτο λόγο», αν και στην Τούμπα δεν «καίγονται» για ενίσχυση στον «άσο».

Μία άλλη περίπτωση από την Ελλάδα που έχει «συνδεθεί» με τον ΠΑΟΚ είναι ο Ενέα Μιχάι του Παναιτωλικού, που φαίνεται πως βρίσκεται πολύ ψηλά στην «ασπρόμαυρη» λίστα, ωστόσο πολύ δύσκολα ο Γιώργος Σαββίδης θα έμπαινε στη διαδικασία να… προαναγγείλει μία μεταγραφή ενός 19χρονου παίκτη.

Υπάρχει, δηλαδή, η άποψη ότι για να αποφασίσει ο γιος του Ιβάν Σαββίδη να «ανακοινώσει» την πρώτη κίνηση του ΠΑΟΚ για τη νέα σεζόν, πολύ δύσκολα αυτή θα αφορά μια μεταγραφή που δε θα κάνει «γκελ» στον κόσμο. Γι’ αυτό, δεν αποκλείεται το deal των «ασπρόμαυρων» για κάποιον παίκτη που έχει συγκεντρώσει φέτος τα βλέμματα στο ελληνικό πρωτάθλημα. 

Εκτός αν πρόκειται για ποδοσφαιριστή από το εξωτερικό, αν και φαίνεται να είναι πολύ νωρίς για μία τέτοια μεταγραφή για τον ΠΑΟΚ, ειδικά μετά τα όσα έχουν γίνει τελευταία εξωαγωνιστικά, όπου σύσσωμος ο σύλλογος επικεντρώθηκε στις δικαστικές διαμάχες. Πάντως, αξίζει να σημειωθεί πως τις τελευταίες ώρες δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Δικέφαλος του Βορρά έχει υπογράψει προσύμφωνο με τον Εβγέν Χατσερίντι
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags