Facebook Pixel Sportdog.gr | Χαμός στο Λιμάνι με τον αντι-Γκαρσία - Ποιος «έρχεται» αύριο το πρωί, το όνομα που θα τρελάνει κόσμο
| 2018-04-03 21:05:00

Χαμός στο Λιμάνι με τον αντι-Γκαρσία - Ποιος «έρχεται» αύριο το πρωί, το όνομα που θα τρελάνει κόσμο

του Παναγιώτη Νικολάου
Χαμός στο Λιμάνι με τον αντι-Γκαρσία - Ποιος «έρχεται» αύριο το πρωί, το όνομα που θα τρελάνει κόσμο

Φούντωσαν οι φήμες μετά το διαζύγιο με τον Ισπανό τεχνικό.

Ο Όσκαρ Γκαρσία αποτελεί παρελθόν από τον πάγκο του Ολυμπιακού, όπως έγινε γνωστό πριν από λίγο, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται πλέον και επίσημα σε αναζήτηση προπονητή.

Με δεδομένο, λοιπόν, ότι οι Ερυθρόλευκοι ψάχνουν τον διάδοχο του Καταλανού, η φημολογία έχει αρχίσει να «φουντώνει», με το όνομα του Πέδρο Μαρτίνς να είναι ένα από αυτά που συνδέονται με τους Πειραιώτες στα σχετικά ρεπορτάζ.

Ο Πορτογάλος τεχνικός φαίνεται να είναι η πρώτη επιλογή των Ερυθρολεύκων, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις πληροφορίες μας, χωρίς, πάντως, να θεωρείται σε καμία περίπτωση… τελειωμένη υπόθεση.

Το «πακέτο» του Πέδρο Μαρτίνς αρέσει στον Ολυμπιακό, άλλωστε οι Πειραιώτες είχαν πραγματοποιήσει επαφές με την πλευρά του Πορτογάλου και το περασμένο καλοκαίρι, αλλά το θέμα δεν προχώρησε εξαιτίας των απαιτήσεων της Βιτόρια Γκιμαράες. Πλέον, όμως, ο Πορτογάλος είναι ελεύθερος και ο δρόμος για να κλείσει το deal μοιάζει να είναι ανοικτός.

Βέβαια, τίποτα δεν είναι ακόμα σίγουρο, από τη στιγμή που βρισκόμαστε στις αρχές Απριλίου και οι Ερυθρόλευκοι έχουν πολύ χρόνο να ασχοληθούν και να «ζυγίσουν» όλες τις πιθανές περιπτώσεις τεχνικών χωρίς να χρειαστεί να βιαστούν.

Μάλιστα, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού φέρονται να κοιτάζουν κι άλλους προπονητές, κυρίως από την Ιβηρική, ενώ δεν μπορεί να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να προκριθεί ακόμα και η λύση του Εστεμπάν Καμπιάσο, όπως τo sportdog.gr σας ενημέρωσε από την πρώτη στιγμή.

 Ο Αργεντινός έχει το μειονέκτημα της απειρίας, αφού δεν έχει δουλέψει ποτέ ως πρώτος προπονητής, όμως είναι φιλόδοξος, λατρεύεται από τον κόσμο της ομάδας και δεν είναι τυχαίο που το όνομά του συμπεριλαμβάνεται στα πιθανά σενάρια για την επόμενη μέρα του συλλόγου.

Επίσης, έχει γραφτεί για τους Πειραιώτες και η περίπτωση του Κριστόφ Γκαλτιέ, ωστόσο από τις πληροφορίες μας δεν προκύπτει η ύπαρξη επαφής με τον Γάλλο τεχνικό.

Τι ισχύει για Μάριν

Κατά τα άλλα, παρά το γεγονός ότι ο Βαγγέλης Μαρινάκης εκτόξευσε «πυρά» κατά των παικτών, ο Μάρκο Μάριν τον υπερασπίστηκε απόλυτα σε δηλώσεις του στη Γερμανία.

Τα λεγόμενα του διεθνούς άσου δεν είναι τυχαία και ουσιαστικά επιβεβαιώνουν αυτό για το οποίο σας έχουμε ενημερώσει στο παρελθόν, δηλαδή ότι θέλει να μείνει στον Ολυμπιακό.

Παρά τα όσα έχουν γραφτεί κατά καιρούς για το μέλλον του, προτεραιότητα του Μάρκο Μάριν είναι η παραμονή του στην Ελλάδα, η οποία πάντως κάθε άλλο παρά εξασφαλισμένη θα πρέπει να θεωρείται…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags