Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε - Έτσι «ξύπνησε» τους παίκτες του για να κάνουν την ανατροπή!
| 2018-04-08 10:12:00

Ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε - Έτσι «ξύπνησε» τους παίκτες του για να κάνουν την ανατροπή!

Sportdog Team
Ποιος είδε τον Μουρίνιο και δεν τον φοβήθηκε - Έτσι «ξύπνησε» τους παίκτες του για να κάνουν την ανατροπή!

Είναι ειδικός σε τέοια θέματα ο Πορτογάλος!

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ πέτυχε απίθανη ανατροπή, από 0-2 σε 3-2 μέσα στην έδρα της Σίτι και... ανέβαλλε τη μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος αό τους «πολίτες».

Ο σκόρερ του τρίτου γκολ της Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ,αποκάλυψε πως ο Ζοσέ Μουρίνιο κατάφερε να «ξυπνήσει» τον εγωισμό των παικτών του στο ημίχρονο αποκαλώντας τους «κλόουν», που κοιτάζουν τους αντιπάλους να σηκώνουν το τρόπαιο!

«Όταν έχει κάνεις ένα λάθος θέλεις μια ευκαιρία για να επανορθώσεις. Μπορούσες να δεις την ανακούφιση μετά το πρώτο γκολ και είμαι χαρούμενος που πρόσφερα. Πήγαμε στο ημίχρονο νοιώθοντας λυπημένοι για την απόδοση μας και ξέραμε ότι πρέπει να παίξουμε με περηφάνια στο δεύτερο ημίχρονο. Το πρώτο μέρος ήταν τραγικό. Δεν κάναμε το παιχνίδι μας. Ο προπονητής μας δεν είχε να μας πει πολλά επειδή ξέραμε ότι είχαμε απογοητεύσει τους εαυτούς μας. Μας είπε ότι δεν ήθελε να είμαστε κλόουν που απλά θα τους κοιτάμε να κερδίζουν το τρόπαιο τους», τόνισε ο έμπειρος αμυντικός.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags