Facebook Pixel Sportdog.gr | Ποια άδεια και ποιος υποβιβασμός; Ιδού σενάριο τρόμου για τον ΠΑΟ - Απίστευτο από πού θα το βρουν
| 2018-04-11 12:00:00

Ποια άδεια και ποιος υποβιβασμός; Ιδού σενάριο τρόμου για τον ΠΑΟ - Απίστευτο από πού θα το βρουν

του Νίκου Στεργίου
Ποια άδεια και ποιος υποβιβασμός; Ιδού σενάριο τρόμου για τον ΠΑΟ - Απίστευτο από πού θα το βρουν

Ακόμα κι αν σωθεί η ομάδα, όλα μπορεί να τιναχτούν στον αέρα.

Πολύ σημαντική είναι η σημερινή ημέρα για τον Παναθηναϊκό, καθώς η «πράσινη» ΠΑΕ έχει δεσμευτεί να πληρώσει σε όλους τους παίκτες (και τον Λουτσιάνο) το 30% από τη δόση του Δεκεμβρίου, προκειμένου να επιστρέψουν οι ποδοσφαιριστές στις προπονήσεις.

Η διοίκηση έχει την πρόθεση να τακτοποιήσει τους «πράσινους» για να αποκατασταθεί η τάξη στα αποδυτήρια της ομάδας, ωστόσο η αλήθεια είναι ότι αρκετοί παίκτες παρουσιάζονται να μην πείθονται από τις υποσχέσεις που έχουν ακούσει μέχρι τώρα.

Μάλιστα, υπάρχει ο φόβος, ακόμα κι αν η ΠΑΕ τηρήσει τις δεσμεύσεις της, κάτι που αναμένεται εκτός απροόπτου να συμβεί, πως κάποιοι παίκτες είναι αποφασισμένοι να αντιδράσουν.

Ακούγονται «φωνές» μέσα στα «πράσινα» αποδυτήρια που υποστηρίζουν πως δεν είναι δυνατόν οι πληρωμές να μένουν συνεχώς 4-5 μήνες πίσω και ότι θα πρέπει να συνεχιστούν οι κινητοποιήσεις μέχρι να εξοφληθούν.

Ακόμα κι αν, λοιπόν, η ΠΑΕ προχωρήσει στις πληρωμές που έταξε και η ομάδα αποφύγει τα χειρότερα στο θέμα της αδειοδότησης (σήμερα η κρίσιμη ψηφοφορία στο Δ.Σ. της Super League), λέγεται πως οι παίκτες πολύ δύσκολα θα βάλουν νερό στο κρασί τους και πως πολύ σύντομα θα ξεσπάσουν, τουλάχιστον κάποιοι απ’ αυτούς.

Εξάλλου, είναι βέβαιο πως έχει χαθεί η εμπιστοσύνη προς την ΠΑΕ και ότι, πλέον, αντιμετωπίζεται με εκνευρισμό οποιαδήποτε στάση κρατούν καθημερινά στο Κορωπί οι άνθρωποι της διοίκησης.

Ενδεικτικό είναι, άλλωστε, το τελευταίο ρεπορτάζ που ανέφερε ότι οι παίκτες «τρελάθηκαν» με την ατάκα που τους είπε ο Βασίλης Κωνσταντίνου σχετικά με τις επόμενες κινήσεις που μπορεί να κάνει η διοίκηση, ακόμα κι αν οι ποδοσφαιριστές συνεχίσουν την αποχή.

Όπως γίνεται επομένως αντιληπτό, η κατάσταση στο εσωτερικό της ομάδας παραμένει έκρυθμη και κανένας δεν μπορεί να προβλέψει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα, από τη στιγμή που υπάρχουν παίκτες που «βράζουν» και δεν έχουν τη διάθεση να κάνουν άλλη υπομονή και να βάλουν πλάτη, βλέποντας πως η κατάσταση δεν αλλάζει.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags