Facebook Pixel Sportdog.gr | «Τραγικός ο Βαλβέρδε, αυτοί θα τον "διώξουν" - Ποιος Πικέ; Mανωλάς στην Μπαρτσελόνα»!
| 2018-04-11 19:00:00

«Τραγικός ο Βαλβέρδε, αυτοί θα τον "διώξουν" - Ποιος Πικέ; Mανωλάς στην Μπαρτσελόνα»!

του Γιώργου Κτενά
 «Τραγικός ο Βαλβέρδε, αυτοί θα τον "διώξουν" - Ποιος Πικέ; Mανωλάς στην Μπαρτσελόνα»!

Ανάβει φωτιές ο πρόεδρος της Λέσχης Φίλων των Μπλαουγκράνα.

Τον Κώστα Μανωλά στην Μπαρτσελόνα δεν αποκλείει να δούμε το προσεχές καλοκαίρι ο Ιωάννης Κελλής, σύμφωνα με όσα σχολίασε στο sportdog.gr.

Ο ιδρυτής της Πανελλήνιας Λέσχης Φίλων Μπαρτσελόνα, αναφέρθηκε στην ήττα με κάτω τα χέρια των Μπλαουγκράνα από τη Ρόμα, αλλά και σε όσα γράφει σήμερα ο ισπανικός Τύπος για το μέλλον του Ερνέστο Βαλβέρδε στην άκρη του πάγκου.

«Το χθεσινό παιχνίδι είναι ένα από τα χειρότερα που θυμάμαι στην ιστορία της Μπαρτσελόνα, από τη δεκαετία του 1980 που παρακολουθώ την ομάδα. Ήταν ένας θλιβερός αποκλεισμός, η ομάδα δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Λες και δεν κατέβηκε στο γήπεδο. Δεν έκανε καμιά ευκαιρία, δεν κέρδισε μονομαχίες. Και οι παίκτες στις δηλώσεις τους, όπως και ο Βαλβέρδε, τα ίδια λένε», σχολίασε αρχικά ο Ι. Κελλής στο sportdog.gr και στη συνέχεια συμπλήρωσε για το γεγονός ότι ο Ερνέστο Βαλβέρδε βρίσκεται, σήμερα, στο επίκεντρο της κριτικής του ισπανικού Τύπου: 

«Αυτή είναι η δουλειά του Τύπου. Αλλά όλοι κρίνονται Κυριακή, Τετάρτη και Κυριακή, ανάλογα με το αποτέλεσμα. Τη μια στιγμή είναι Θεός κάποιος και την άλλη για τα μπάζα. Έχει μεγάλη ευθύνη ο Βαλβέρδε, σαφώς, έκανε τραγικά λάθη. Δεν έχει κάνει ροτέισον, για παράδειγμα, και οι παίκτες είναι πολύ κουρασμένοι. Δεν μπορούσαν να κερδίσουν μια μονομαχία, το είδατε. Βάζει διαρκώς την ίδια 11άδα στο πρωτάθλημα, αν και ο τίτλος έχει κριθεί. Ίσως φταίει και η απειρία του σε τέτοιου επιπέδου παιχνίδια, αλλά και στη διαχείριση τέτοιου επιπέδου προσωπικοτήτων».

Περιμένετε να υπάρξουν εξελίξεις που να αφορούν το μέλλον του Βαλβέδρε στην Μπαρτσελόνα;

«Αυτά που διαβάζουμε δεξιά και αριστερά, είναι οπαδικές γνώμες, συστημικές απόψεις κ.λπ. Προσπαθούν να δημιουργήσουν κλίμα, αν και ο πρόεδρος δεν έχει δηλώσει κάτι τέτοιο. Οι αποφάσεις θα παρθούν το καλοκαίρι, είναι δεδομένο. Αν αρχίσει να πραγματοποιεί στη συνέχεια, μέχρι το τέλος του πρωταθλήματος καλές εμφανίσεις και κερδίσει το νταμπλ, δε φαντάζομαι να υπάρξει θέμα με την παραμονή ή όχι του Βαλβέρδε. Εκτός αν τεθεί θέμα από τους παίκτες για την απομάκρυνσή του, καθώς σε αυτό το επίπεδο οι παίκτες έχουν άποψη για τέτοια θέματα. Αλλά διατηρεί εξαιρετικές σχέσεις με όλους τους παίκτες, δε νομίζω ότι μπορεί να συμβεί κάτι τέτοιο».

Τέλος, θέλω να μου πείτε ποια είναι η άποψή σας για τον Κώστα Μανωλά, μετά και τη χθεσινή του εμφάνιση.  

«Ο Μανωλάς είχε ακουστεί παλιότερα για την Μπαρτσελόνα και μετά τη χθεσινή του εμφάνιση, προφανώς γράφτηκε και σήμερα το όνομά του. Θεωρώ ότι είναι ένας από τους καλύτερους αμυντικούς στην Ευρώπη. Ο Πικέ, για παράδειγμα, δεν έχει την ταχύτητά του. Από την άλλη πλευρά ο Ουμτιτί ζητάει 9 εκατ. ευρώ για να συνεχίσει στην ομάδα. Καλό είναι, λοιπόν, που κοιτάζουν κι άλλες περιπτώσεις αμυντικών. Η Μπαρτσελόνα είναι τεράστιο κλαμπ. Οι παίκτες θα πρέπει να παρακαλάνε για να έρθουν σε εμάς, κι όχι εμείς τους παίκτες. Ο Μανωλάς είναι παίκτης στο επίπεδο της Μπαρτσελόνα, μπορεί να αποκτηθεί και να διακριθεί».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags