Facebook Pixel Sportdog.gr | Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη για την αποβολή του Μυστακίδη: «Θα ήταν έκπληξη...»
| 2018-04-15 20:38:00

Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη για την αποβολή του Μυστακίδη: «Θα ήταν έκπληξη...»

Sportdog Team
Φοβερή ατάκα Ουζουνίδη για την αποβολή του Μυστακίδη: «Θα ήταν έκπληξη...»

Τι είπε ο Εβρίτης τεχνικός για τη νίκη επί του Ατρομήτου;

Ικανοποιημένος από τη νίκη και την εμφάνιση των παικτών του απέναντι στον Ατρόμητο ήταν ο κόουτς του Παναθηναϊκού, Μαρίνος Ουζουνίδης.

Παράλληλα, δεν παρέλειψε να πετάξει και την "σπόντα" του για την κόκκινη κάρτα του Μυστακίδη, λέγοντας πως "θα ήταν έκπληξη να τελειώσουμε ματς με έντεκα".

Αναλυτικά όσα δήλωσε στην συνέντευξη Τύπου:

«Ήταν ένα ισορροπημένο ματς από τις δύο ομάδες. Ο Ατρόμητος ξεκίνησε καλύτερα όμως όσο περνούσε η ώρα ισορροπούσαμε και φαινόταν ότι όποιος βάλει το γκολ θα κέρδιζε. Εγώ πριν το ματς δεν ήξερα πως θα παρουσιαστούμε. Αλλάξαμε το πρόγραμμά μας για να είμαστε το δυνατόν πιο φρέσκοι. Είχαμε να αντιμετωπίσουμε μία ομάδα πολύ επικίνδυνη.

Κάναμε λάθη στην αρχή και έφευγαν γρήγορα στην αντεπίθεση. Θα μπορούσαμε και εμείς αν είχαμε ένα καλό πάρσιμο, μία καλή πάσα, να κάνουμε περισσότερες ευκαιρίες. Σε γενικές γραμμές είμαι ευχαριστημένος από την διάθεση και από το ότι κατορθώσαμε να κερδίσουμε έναν καλό αντίπαλό. Ελπίζω να κυλήσει πιο ήρεμα η εβδομάδα για να τελειώσουμε όσο καλύτερα γίνεται τη σεζόν».

Για το τι είπε στους παίκτες του πριν το ματς: «Έχω πει ότι είναι καλό που παίζουμε με αυτές τις ομάδες. Όσα και αν είναι τα προβλήματα όταν ξέρεις ότι έχει απέναντί σου καλό αντίπαλο παίζεις καλύτερα. Θέλουμε να κάνουμε το καλύτερο, το πόσους βαθμούς θα πάρουμε θα φανεί στο τέλος. Τα παιδιά μετά τον Γενάρη έχουν φτιάξει ένα καλό γκρουπ που δίνει εικόνα ομάδας στο γήπεδο».

Για την κόκκινη του Μυστακίδη: «Όλοι οι κανονισμοί εφαρμόζονται σε εμάς. Θα ήταν έκπληξη να τελειώσουμε ματς με έντεκα».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags