Facebook Pixel Sportdog.gr | Πανικός με Λάζαρο, γιατί «τα πήρε» με... Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη, νέο απίθανο σενάριο
| 2018-04-16 11:50:00

Πανικός με Λάζαρο, γιατί «τα πήρε» με... Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη, νέο απίθανο σενάριο

του Γιώργου Θεοδωράκη
Πανικός με Λάζαρο, γιατί «τα πήρε» με... Βράνιες - Ατάκα-φωτιά Τίγρη, νέο απίθανο σενάριο

Χοντρό «παιχνίδι» για τον Έλληνα άσο. Πού θα πάει τελικά; Μόνο εδώ!

Τo πιο «καυτό» θέμα της επικαιρότητας είναι η παραμονή του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου στην ΑΕΚ, ειδικά μετά το τελευταίο δημοσίευμα που «Έθνους», που ανέφερε ότι ο Έλληνας άσος αποχώρησε εκνευρισμένος από την τελευταία συνάντηση που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη. Τώρα, ωστόσο έχει ενδιαφέρον η συνέχεια μιας και αναμένεται να γίνουν κι άλλες συζητήσεις ανάμεσα στις δύο πλευρές και τίποτα δεν έχει τελειώσει οριστικά.
 
Στο μεταξύ, ο παίκτης παραμένει «σφίγγα» στα αποδυτήρια της ομάδας και δεν έχει πει σε κανέναν από τους συμπαίκτες του το παραμικρό σχετικά με το μέλλον του. Ακόμα και χθες, όπου ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής στο «διπλό» τίτλου της ομάδας του στην Κρήτη, ο διεθνής άσος δεν ανοίχτηκε σε κανέναν, ενώ δεν έχει αποκαλύψει τίποτα ούτε στον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος έχει προσπαθήσει να τον προσεγγίσει για να μάθει τις προθέσεις του.
 
Παράλληλα, «παίζει» πάντα το σενάριο του εξωτερικού για τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλου. Αν, δηλαδή, δεν τα βρει με την ΑΕΚ, κάποιοι εκτιμούν ότι μπορεί να πάει για έξι μήνες εκτός συνόρων και μετά να γυρίσει πάλι στην Ελλάδα, με τον Ολυμπιακό να φαντάζει πάντα μια πιθανή προοπτική, όπως σας έχουμε αποκαλύψει με διαδοχικά ρεπορτάζ.
 
Πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης φαίνεται πως έχει διαμηνύσει στον παίκτη να παραμείνει για ένα χρόνο ακόμα στην ομάδα, με την υπάρχουσα συμφωνία που προβλέπει η επέκταση του +1 (περίπου 320.000 ευρώ απολαβές), με την υπόσχεση να τον ανταμείψει στη συνέχεια με ένα νέο, πλουσιοπάροχο συμβόλαιο. «Άστο πάνω μου, εγώ θα καθαρίσω του χρόνου», φαίνεται πως είναι το μήνυμα του Τίγρη στον Έλληνα άσο, το οποίο, προς το παρόν, δείχνει να μην έχει… συγκινήσει τον παίκτη.
 
Την ίδια στιγμή, οι πληροφορίες από τη Βοσνία, που δείχνουν να είναι έγκυρες, και αναφέρουν ότι η ΑΕΚ ετοιμάζει πρόταση 700.000 ευρώ για την ανανέωση του Όγκνιεν Βράνιες, μόνο καλό δεν κάνουν στην υπόθεση του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου. Στην ουσία αν ισχύει αυτή πρόταση προς τον Βόσνιο, αλλά και μικρότερη να είναι (π.χ. 500.000 ευρώ), σίγουρα ο Έλληνας άσος έχει όλα τα δίκια να νιώθει αδικημένος και να ζητάει… κάτι παραπάνω από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags