Facebook Pixel Sportdog.gr | «Σεισμός» με Λάζαρο: Νέες φήμες-φωτιά, έβαλε ήδη την υπογραφή του; - Θα τους αφήσει όλους ξερούς;
| 2018-04-20 12:05:00

«Σεισμός» με Λάζαρο: Νέες φήμες-φωτιά, έβαλε ήδη την υπογραφή του; - Θα τους αφήσει όλους ξερούς;

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Σεισμός» με Λάζαρο: Νέες φήμες-φωτιά, έβαλε ήδη την υπογραφή του; - Θα τους αφήσει όλους ξερούς;

Οι φήμες για «σφήνα», η δικαστική διαμάχη και η επιλογή-έκπληξη.

Το πιο «καυτό» θέμα της επικαιρότητας στην ΑΕΚ είναι το ζήτημα της παραμονής του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, καθώς ο Έλληνας άσος «άναψε φωτιές» μετά το εκπληκτικό γκολ που έβαλε απέναντι στη Λάρισα και έδωσε τη μεγάλη πρόκριση στην Ένωση στον τελικό του Κυπέλλου.
 
Μπορεί ο διεθνής εξτρέμ να έχει κάνει μια σούπερ σεζόν με την κιτρινόμαυρη φανέλα και να έχει μπει για τα καλά στις καρδιές των ΑΕΚτζήδων, ωστόσο παραμένει πολύ δύσκολη η υπόθεση της ανανέωσης του συμβολαίου του, από τη στιγμή που η διοίκηση δε φαίνεται διατεθειμένη, τουλάχιστον μέχρι την παρούσα φάση, να ικανοποιήσει όλα τα «θέλω» του παίκτη.
 
Μάλιστα, την ίδια ώρα υπάρχει η εκτίμηση πως αν δεν υπήρχε η οψιόν του «+1» στο συμβόλαιο του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, ο παίκτης θα είχε ήδη υπογράψει στον Ολυμπιακό, ο οποίος παρακολουθεί την υπόθεση.
 
Μια φημολογία μάλιστα, θέλει τον άσο της ΑΕΚ να έχει υπογράψει ήδη προσύμφωνο με τους Ερυθρόλευκους, από τη στιγμή που δεν τα βρήκε στις συναντήσεις που είχε με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, αν και κάτι τέτοιο δεν μπορεί να επιβεβαιωθεί αυτή τη στιγμή και για να είμαστε ακριβείς, μοιάζει με μακρινό σενάριο.
 
Μελισσανίδης και δικαστική διαμάχη
 
Παράλληλα, από το «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο ελπίζουν στην ανατροπή, καθώς ποντάρουν στη διάθεση του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος ως γνωστόν αν θέλει έναν παίκτη, ξέρει πώς να τον κρατήσει, ενώ δύσκολα θα τον άφηνε να πάει στους Ερυθρόλευκους. 

Ωστόσο, υπάρχει και κάτι ακόμα που θα μπορούσε να παίξει ρόλο και να «φρενάρει» τον παίκτη να πάει στον Ολυμπιακό, που έχει να κάνει με το μια πιθανή δικαστική διαμάχη που μπορεί να προκύψει ανάμεσα στην ΑΕΚ και τους Πειραιώτες, αν αποδειχθεί ότι ο παίκτης δεν είναι ελεύθερος να πάει σε άλλη ομάδα, καθώς ως γνωστόν η Ένωση μπορεί να ενεργοποιήσει μονομερώς την οψιόν ανανέωσης για έναν ακόμη χρόνο.
 
ΠΑΟΚ και εξωτερικό
 
Σε ό,τι αφορά τις φήμες που δίνουν πιθανότητες ακόμα και στον ΠΑΟΚ να μπει «σφήνα» για τον παίκτη, δείχνουν να μην έχουν βάση, καθώς ο Δικέφαλος του Βορρά φαίνεται πως έχει μείνει πίσω στη μάχη της διεκδίκησης του διεθνούς εξτρέμ.

Σε περίπτωση, δηλαδή, που όντως στην Τούμπα σκέφτονται να κάνουν κίνηση, πολύ δύσκολα προλαβαίνουν να αλλάξουν τα δεδομένα, αν και μόνο σίγουρο δεν είναι ότι υπάρχει τέτοια διάθεση, παρά τα τελευταία εγκώμια από ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ προς τον παίκτη για το γκολ που πέτυχε κόντρα στην ΑΕΛ.
 
Πάντως, επειδή ακριβώς ο παίκτης δείχνει να φοβάται τις δικαστικές περιπέτειες, αν και εφόσον επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην Ελλάδα, έχει πάντα στο μυαλό του και την προοπτική του εξωτερικού. Αρκεί, όμως, να βρει την πρόταση που θέλει σε κάποιο καλό πρωτάθλημα, αλλά και να πείσει τη σύντροφό του να ξενιτευτούν για δεύτερη φορά.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags