Facebook Pixel Sportdog.gr | Οι πρώτες ρουκέτες του Ταϊλανδού από... την Τσέλσι! - Ποιος έρχεται στον Παναθηναϊκό αν...
| 2018-04-21 20:30:00

Οι πρώτες ρουκέτες του Ταϊλανδού από... την Τσέλσι! - Ποιος έρχεται στον Παναθηναϊκό αν...

Οι πρώτες ρουκέτες του Ταϊλανδού από... την Τσέλσι! - Ποιος έρχεται  στον Παναθηναϊκό αν...

«Αγριεμένοι» οι επενδυτές, χτυπάνε με τη μία κορυφή!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στον Παναθηναϊκό, καθώς υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις σχετικά με τη μεγάλη συμφωνία του Γιάννη Αλαφούζου με τον Πάιρο Πιεμπονγκσάντ, για την αλλαγή σελίδας στον σύλλογο.

Ο Mr Skai απάντησε θετικά στην πρόταση για την "Pan Asia", ωστόσο τίποτα δεν... έχει τελειώσει, καθώς οι υποψήφιοι επενδυτές χαρακτήρισαν εώς και "μαϊμού" το ναι του Αλαφούζου!

Πάντως, ήδη κυκλοφόρησαν και διάφορα σενάρια για τις αλλαγές που θα γίνουν στην επόμενη μέρα του Παναθηναϊκού, εφόσον προχωρήσει το deal, ενώ ακούστηκε και το όνομα του Άβρααμ Γκραντ. Πρόκειται για τον άλλοτε προπονητή της Τσέλσι, ο οποίος είχε διαδεχθεί στον πάγκο των Λονδρέζων τον Ζοζέ Μουρίνιο.

Ο Γκραντ όμως δεν θα έρθει στον Παναθηναϊκό για προπονητής, αλλά για διευθυντής του συλλόγου και ως ο άνθρωπος των Ασιατών στην Ελλάδα. Πρόκειται για μία εξέλιξη την οποία επιβεβαιώνουν πηγές κοντά στους νέους επενδυτές, ενώ «παίζει» το σενάριο να πάρει ο Γκραντ το 10% των μετοχών του Τριφυλλιού.

Ο άλλοτε προπονητής της Τσέλσι, θα είναι ο άνθρωπος που θα αποφασίζει για τα πάντα στους Πράσινους και αυτός που θα αναλάβει τόσο τις μεταγραφές όσο και τις επαφές του Παναθηναϊκού με ξένους συλλόγους.

Οι νέοι επενδυτές του Τριφυλλιού είναι ενήμεροι για όλα τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο σύλλογος και δεν θέλουν να χάσου… λεπτό. Έχουν έτοιμο πλάνο για την επόμενη σεζόν και θα το τρέξουν με τρομερή ταχύτητα, μόλις κλείσει οριστικά η συμφωνία με τον Αλαφούζο!

Πάντως, τονίζουμε για ακόμα μία φορά ότι τίποτα δεν έχει τελειώσει και θα πρέπει να είμαστε ιδιαιτέρως επιφυλακτικοί, μέχρι να δούμε επίσημη επιβεβαίωση από την «Pan Asia».

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags