Facebook Pixel Sportdog.gr | Άναψαν πυρκαγιές στον ΠΑΟ, είδηση-ΣΟΚ για τον δισεκατομμυριούχο «σωτήρα» - Αυτός παίρνει την ομάδα;
| 2018-04-24 11:00:00

Άναψαν πυρκαγιές στον ΠΑΟ, είδηση-ΣΟΚ για τον δισεκατομμυριούχο «σωτήρα» - Αυτός παίρνει την ομάδα;

του Νίκου Στεργίου
Άναψαν πυρκαγιές στον ΠΑΟ, είδηση-ΣΟΚ για τον δισεκατομμυριούχο «σωτήρα» - Αυτός παίρνει την ομάδα;

Φόβος και τρόμος στο Τριφύλλι, το μπάσιμο που αλλάζει τα πάντα.

Όλα ανοιχτά παραμένουν στον Παναθηναϊκό και κανείς δεν μπορεί να προβλέψει ποια θα είναι η επόμενη μέρα, παρόλο που ο Γιάννης Αλαφούζος έχει αποδεχθεί πλήρως την πρόταση της «Pan Asia». Κι αυτό γιατί ακόμα δεν έχει ξεκαθαρίσει σε απόλυτο βαθμό ποιοι είναι οι πραγματικοί επενδυτές που θέλουν να αγοράσουν το Τριφύλλι και, φυσικά, ποιες είναι οι προθέσεις τους για το σύλλογο.

Όπως αποκάλυψε σε χθεσινό ρεπορτάζ στο sportdog.gr, ο Κώστας Γκόντζος, ο άνθρωπος που «κρύβεται» πίσω από τον Ταϊλανδό, Παϊρότζ Πιενγκμπονγκσάντ, είναι ο Ισραηλινός, Μπένυ Στάινμετς, ο οποίος είναι άνθρωπος της κυβέρνησης και στην ουσία αυτός που επιχειρεί να πάρει τους «πράσινους», έχοντας, όμως, και «συμπαίκτες», όπως Βίκτωρας Ρέστης.

Δύο συλλήψεις και εκατομμύρια

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι μέχρι τώρα σε καμία επιχειρηματική προσπάθεια του Πίνι Ζάχαβι, ο οποίος επίσης φέρεται να έχει ρόλο στο επενδυτικό σχήμα, δεν είχε σχέση ο Μπένυ Στάινμετς, ο οποίος η αλήθεια είναι ότι δεν έχει και το… καλύτερο όνομα διεθνώς, από την άποψη ότι έχει εμπλακεί σε αρκετά σκάνδαλα, ενώ στο πρόσφατο παρελθόν έχει συλληφθεί δύο φορές(!) για οικονομικές ατασθαλίες.

Από την άλλη, όμως, πρόκειται δεδομένα για έναν δισεκατομμυριούχο, ο οποίος αποχώρησε πρόσφατα από την Εθνική Πανγαία, τη μεγαλύτερη εταιρεία επενδύσεων σε real estate στην Ελλάδα, που έχει άμεση συνεργασία με την κυβέρνηση, ενώ εμπλέκεται σε αγορές διαμαντιών, σε κτηματομεσιτικές εταιρίες και σε εταιρίες βιομηχανίας. Αν μη τι άλλο... πλούσιο το βιογραφικό του.

Απομένει να δούμε, λοιπόν, κατά πόσο μπορεί ο συγκεκριμένος άνθρωπος να κάνει έργο στον Παναθηναϊκό, αν και εφόσον όντως είναι αυτός που κινεί τα νήματα και καταφέρει να πάρει την ομάδα στα χέρια του.

Εξάλλου, επιβεβαιώθηκε μέχρι κεραίας το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του sportdog.gr για τον Αβραάμ Γκραντ, ο οποίος προορίζεται από τους επενδυτές για γενικός διευθυντής του Παναθηναϊκού, αν και το παράλληλο σενάριο που ακούστηκε για τον Ντιντιέ Ντρογκμπά, προκειμένου να μπει στο διοικητικό δυναμικό του συλλόγου, μοιάζει κάπως ακραίο στην παρούσα φάση.

Όπως και να έχει, αυτό που δένει στην όλη ιστορία είναι το ισραηλινό «μπλογκ» που φέρεται να υπάρχει πίσω από τον Ταϊλανδό, ο οποίος μοιάζει να έχει τον ρόλο του «μπροστινού», όπως ανέφερε και ο Κώστας Γκόντζος στο δικό του ρεπορτάζ. Το sportdog.gr, άλλωστε, σας είχε προϊδεάσει με χθεσινό ρεπορτάζ για το «ντου» Ισραηλινών που επιχειρείται στο Τριφύλλι, αν κρίνουμε ότι αυτή τη στιγμή όλα τα ονόματα που έχουν διαρρεύσει για την επόμενη μέρα στην ομάδα είναι από το Ισραήλ (από εκεί έχει μισή καταγωγή και ο Βίκτωρας Ρέστης), από τον άνθρωπο που κάνει τον άνθρωπο που κάνει το deal (Πίνι Ζάχαβι) και τον πιθανό επόμενο ιδιοκτήτη (Μπένυ Στάινμετς), μέχρι τον γενικό διευθυντή (Αβραάμ Γκραντ) και τον επόμενο υποψήφιο προπονητή (Ρόνι Λέβι).

Ο Κωνσταντίνου και η U17

Στο μεταξύ, όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, ο Βασίλης Κωνσταντίνου όντως είπε πως προς τους παίκτες που αποφάσισαν αποχή ότι η ομάδα θα κατέβει με τους Νέους στο ματς με τον ΠΑΟΚ, παρότι το διέψευσε.

Συγκεκριμένα, μάλιστα, ο πρόεδρος του Τριφυλλιού ενημέρωσε ότι οι «πράσινοι» θα κατέβουν με την U17, καθώς με την U20, που ακούστηκε ως σενάριο θα υπάρχει πρόβλημα, μιας και αποτελείται από αρκετούς επαγγελματίες παίκτες, οι οποίοι επίσης θα απεργούν μαζί με την πρώτη ομάδα.  

Όπως και να έχει, πάντως, η κατάσταση μοιάζει οριακή για το Τριφύλλι και οι παίκτες έχουν τη διάθεση να το φτάσουν στα άκρα, προκειμένου να μπορέσουν να εξασφαλίσουν όσο το δυνατόν περισσότερα μπορούν μέχρι να λήξει η σεζόν.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags