Facebook Pixel Sportdog.gr | «Απαίτηση»-φωτιά από Χιμένεθ σε Τίγρη, τα τινάζει όλα ο Ισπανός; - Βγαίνουν μαχαίρια για τον...
| 2018-04-24 13:45:00

«Απαίτηση»-φωτιά από Χιμένεθ σε Τίγρη, τα τινάζει όλα ο Ισπανός; - Βγαίνουν μαχαίρια για τον...

του Γιώργου Θεοδωράκη
«Απαίτηση»-φωτιά από Χιμένεθ σε Τίγρη, τα τινάζει όλα ο Ισπανός; - Βγαίνουν μαχαίρια για τον...

Βάζει ζόρια ο Μανόλο στον Μελισσανίδη. Παίζει το τρελό σενάριο;

Η ΑΕΚ εξασφάλισε χθες και επίσημα το πρωτάθλημα και, πλέον, στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο μπορούν να κάνουν χωρίς άλλο άγχος τα σχέδιά τους ενόψει της νέας σεζόν.

Η πρώτη προτεραιότητα της Ένωσης είναι η ανανέωση της συνεργασίας με τον Μανόλο Χιμένεθ, ο οποίος πιστώνεται την κατάκτηση του τίτλου, αλλά και το γεγονός ότι δημιούργησε μια πολύ «σκληρή» ομάδα που διακρίθηκε και στην Ευρώπη.

Ο Ισπανός τεχνικός, λοιπόν, αναμένεται να ανταμειφθεί για το έργο του, με νέο συμβόλαιο, το οποίο θα περιλαμβάνει αυξημένες αποδοχές.

Συγκεκριμένα, ο κόουτς της ΑΕΚ θα ζητήσει διετές συμβόλαιο (θα προτιμούσε μεγαλύτερο αλλά γνωρίζει ότι δύσκολα μπορεί να το πάρει) με συνολικές αποδοχές 600.000 ευρώ.

Από τη μεριά του, πάντως, ο Δημήτρης Μελισσανίδης δεν είναι εύκολο να πει το «ναι» στη συγκεκριμένη πρόταση του Μανόλο Χιμένεθ, ωστόσο με αμοιβαίες υποχωρήσεις αναμένεται να βρεθεί η «χρυσή τομή» και εκτιμάται ότι οι αποδοχές του Ισπανού τεχνικού θα έχουν δεδομένα στο τέλος των διαπραγματεύσεων το νούμερο «5» μπροστά.

Εξάλλου, πολύ δύσκολα δε θα τα βρουν οι δύο πλευρές, καθώς υπάρχει μεγάλη επιθυμία να συνεχιστεί η συνεργασία τους. Αν, πάντως, μία στο εκατομμύριο και για κάποιο λόγο «τα σπάσουν», ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει έτοιμη εναλλακτική, τον Μαρίνο Ουζουνίδη, όπως σας γράψαμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ.

«Πόλεμος» για Αλμπάνη

Όσον αφορά τα μεταγραφικά και τις πρώτες κινήσεις ενίσχυσης, το όνομα του Χρήστου Αλμπάνη επανήλθε από χθες δυναμικά στην επικαιρότητα, λόγω του γκολ που πέτυχε απέναντι στον Ολυμπιακό. Η συγκεκριμένη περίπτωση υπάρχει όντως ψηλά στη λίστα της ΑΕΚ, όπως υπάρχει και στα υπόψιν των Ερυθρολεύκων, ωστόσο σε καμία περίπτωση δεν είναι «κλεισμένη» υπόθεση, όπως παρουσιάζεται. 

Ο παίκτης, άλλωστε, συγκέντρωσε πολλά βλέμματα στην αρχή της σεζόν με τις εντυπωσιακές εμφανίσεις του, ωστόσο στη συνέχεια όταν παρουσίασε «κοιλιά» στην απόδοσή του το ενδιαφέρον «πάγωσε» από όλους τους «μνηστήρες» .

Τώρα, δεν αποκλείεται να φουντώσει ξανά το «φλερτ» , ειδικά από τη μεριά της ΑΕΚ, αλλά κανείς δεν μπορεί να προβλέψει από τώρα αν θα γίνει και επίσημη κίνηση, ενώ το πιο πιθανό είναι να μπει «σφήνα» κι άλλη μεγάλη ελληνική ομάδα, προκειμένου είτε να ανέβει η τιμή του παίκτη, είτε να χαλάσει κάποιο deal. Όλα ανοιχτά, λοιπόν, για τον άσο του Απόλλωνα.
 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags