Facebook Pixel Sportdog.gr | Τα «γκρεμίζει» όλα ο Μαρτίνς, ξεχάστε τον Ολυμπιακό που ξέρατε - Φοβερή εντολή, φτιάχνει ομάδα με...
| 2018-04-25 09:15:00

Τα «γκρεμίζει» όλα ο Μαρτίνς, ξεχάστε τον Ολυμπιακό που ξέρατε - Φοβερή εντολή, φτιάχνει ομάδα με...

του Παναγιώτη Νικολάου
Τα «γκρεμίζει» όλα ο Μαρτίνς, ξεχάστε τον Ολυμπιακό που ξέρατε - Φοβερή εντολή, φτιάχνει ομάδα με...

Αλλάζει ταυτότητα και «στυλ» ο Πορτογάλος, δείτε τι παίκτες φέρνει.

O Ολυμπιακός προετοιμάζεται ήδη για την επόμενη σεζόν, στην οποία θα παρουσιαστεί με πολλές αλλαγές στο ρόστερ. Άλλωστε, λίγοι ποδοσφαιριστές ικανοποίησαν με την απόδοσή τους φέτος, ενώ ακόμα και ο Βαγγέλης Μαρινάκης ξέσπασε εναντίον των παικτών και προανήγγειλε σαρωτικές αλλαγές.
 
Όπως σας γράψαμε πρόσφατα, οι Ερυθρόλευκοι αναμένεται να δραστηριοποιηθούν στην αγορά της Αγγλίας, εκεί όπου ο Βαγγέλης Μαρινάκης έχει δημιουργήσει ένα ισχυρό δίκτυο επαφών, το οποίο μπορεί να αξιοποιήσει για την ενίσχυση του Ολυμπιακού.
 
Παράλληλα, ο Φρανσουά Μοντεστό «τσεκάρει» τη γαλλική αγορά, στην οποία ειδικεύεται. Άλλωστε, οι Ερυθρόλευκοι τα τελευταία χρόνια έχουν βρει καλα «λαβράκια» από τη Γαλλία (π.χ. Αρτούρ Μαζουακού, Παπ Αμπού Σισέ) και έχουν πάντα στα υπ’ όψιν τους τη συγκεκριμένη αγορά.

Ωστόσο, με δεδομένο ότι η ομάδα προσέλαβε νέο προπονητή, τον Πέδρο Μαρτίνς, αναμένεται η διοίκηση να «ψωνίσει» σε μεγάλο βαθμό με βάση τις περιπτώσεις που θα υποδείξει εκείνος.

Ο Πορτογάλος τεχνικός σαφώς και γνωρίζει την αγορά της πατρίδας του, όμως, όπως έχει δείξει στις προηγούμενες ομάδες του, εμπιστεύεται ιδιαιτέρως και την αντίστοιχη της Νοτίου Αμερικής. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, ολόκληρη η περιοχή (και όχι μόνο η Βραζιλία, που είναι η δημοφιλέστερη) «χτενίζεται» από τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οι οποίοι τσεκάρουν περιπτώσεις παικτών, που έχει προτείνει ο νέος κόουτς.
 
Εκτός από τον Άλαν Ρουίς, για τον οποίο σας γράψαμε πρόσφατα, στο προσκήνιο για τους Πειραιώτες βρίσκονται κι άλλοι Λατίνοι παίκτες. Συνεπώς, φαντάζει πιθανό να αποκτηθούν περισσότεροι από ένας, ανάλογα με τις μεταγραφικές ανάγκες της ομάδας στις θέσεις που «πονάει».

Άλλωστε, αν παρατηρήσει κανείς τις μεταγραφές του Πέδρο Μαρτίνς στις ομάδες που δούλεψε διαπιστώνει ότι συνηθίζει να «χτίζει» τα ρόστερ του με Λατίνους παίκτες σε πολλές θέσεις και δεν εστιάζει σε μία συγκεκριμένη.

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags