Facebook Pixel Sportdog.gr | Τουρκοφάγος ο ΠΑΟΚ - Άρπαξε παίκτη μέσα από τα χέρια ομαδάρας από την Τουρκία - Πότε τον φέρνει
| 2018-04-26 19:00:00

Τουρκοφάγος ο ΠΑΟΚ - Άρπαξε παίκτη μέσα από τα χέρια ομαδάρας από την Τουρκία - Πότε τον φέρνει

του Λάζαρου Γεωργίδη
Τουρκοφάγος ο ΠΑΟΚ - Άρπαξε παίκτη μέσα από τα χέρια ομαδάρας από την Τουρκία - Πότε τον φέρνει

Μήλον της έριδος έκλεισε ο Δικέφαλος, τον ήθελαν κι άλλοι...

O Ζίβκο Ζίβκοβιτς φέρεται να βρίσκεται πολύ κοντά στον ΠΑΟΚ, αφού σημερινά δημοσιεύματα αναφέρουν ότι ο Σέρβος γκολκίπερ αποκάλυψε ο ίδιος τη συγκεκριμένη εξέλιξη στο περιβάλλον του.

Πάντως, όπως όπως σας έχουμε ενημερώσει πρόσφατα, ο Σέρβος γκολκίπερ είναι ουσιαστικά «κλεισμένος» από πέρυσι από τον Δικέφαλο του Βορρά.

Ο ΠΑΟΚ «τσεκάρει» εδώ και καιρό τον τερματοφύλακα της Ξάνθης και έχει εξασφαλίσει τον πρώτο λόγο για την απόκτησή του. Πλέον οι «ασπρόμαυροι» φαίνεται πως πείστηκαν ότι ήρθε η ώρα να τον φέρουν στην Τούμπα. Άλλωστε, φέρονται να ψάχνουν έτσι κι αλλιώς για τερματοφύλακα, ενώ η πρόσφατη πολύ καλή εμφάνιση του παίκτη στο παιχνίδι ΠΑΟΚ – Ξάνθη τον ανέβασε κι άλλο στην εκτίμηση των ανθρώπων του Δικεφάλου.

Μπορεί από την πλευρά των Θεσσαλονικιών να υπήρξε διάψευση σχετικά με το ότι η μεταγραφή έχει κλείσει ήδη, ωστόσο μοιάζει να είναι θέμα χρόνου να συμβεί αυτό.

Πιθανότατα αυτός είναι ο λόγος που η Ξάνθη και ο Ζίβκοβιτς από κοινού απέρριψαν συμφέρουσα πρόταση, που έφτασε πρόσφατα στα γραφεία της ομάδας για τον Σέρβο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Sportdog.gr, αυτή προερχόταν από μια από πολύ καλή ομάδα της Τουρκίας, όμως το θέμα δεν προχώρησε ελέω… ΠΑΟΚ. Μάλιστα, η εν λόγω προσφορά λέγεται πως δεν ήταν η μόνη που είχε στα χέρια της η Ξάνθη για τον Ζίβκοβιτς!

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags