Facebook Pixel Sportdog.gr | Ανεπανάληπτη λαίλαπα στον ΠΑΟ από 15 παίκτες - Ποιος δεν κρατιέται, εξελίξεις με τον Ταϊλανδό
| 2018-05-02 22:25:00

Ανεπανάληπτη λαίλαπα στον ΠΑΟ από 15 παίκτες - Ποιος δεν κρατιέται, εξελίξεις με τον Ταϊλανδό

του Νίκου Στεργίου
Ανεπανάληπτη λαίλαπα στον ΠΑΟ από 15 παίκτες - Ποιος δεν κρατιέται, εξελίξεις με τον Ταϊλανδό

Όλα όσα γίνονται στα αποδυτήρια - Αγωνία και απίθανες αντιδράσεις.

Μπορεί το πρωτάθλημα να φτάνει στο τέλος του, ωστόσο τα προβλήματα στον Παναθηναϊκό δεν τελειώνουν, καθώς σχεδόν καθημερινά πλέον σκάει και ένα νέο… οικονομικό κανόνι, ενώ οι παίκτες στο Κορωπί έχουν ξεπεράσει τα όριά τους.

Την Τετάρτη οι ποδοσφαιριστές του Τριφυλλιού περίμεναν μάταια να δουν το 35% της δόσης του Δεκέμβρη στους λογαριασμούς τους, όπως είχε δεσμευτεί ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βασίλης Κωνσταντίνου την περασμένη Δευτέρα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν συνέβη και πλέον όλοι… βράζουν.

Οι παίκτες είναι σε έξαλλη κατάσταση και συζητούν ήδη για την επόμενη αντίδρασή τους , η οποία αυτή την φορά δεν θα περιοριστεί στην αποχή. Την Κυριακή άλλωστε τελειώνει η σεζόν και την Δευτέρα, εφόσον δεν αλλάξει κάτι δραματικά, είναι πολύ πιθανό να σκάσουν μαζεμένες περίπου 15 προσφυγές!

Για την ώρα, μετά και την παρέμβαση του Ουζουνίδη, αφού ο Κουρμπέλης ως αρχηγός δεν ήθελε καν να μιλήσει με τον Κωνσταντίνου (την Κυριακή οι Πράσινοι δίνουν στη Λεωφόρο το τελευταίο τους παιχνίδι με την Ξάνθη που κυνηγάει την Ευρώπη), οι παίκτες θα περιμένουν μέχρι και το μεσημέρι της Πέμπτης, όταν και τους υποσχέθηκαν από την διοίκηση ότι θα έχουν μπει τα λεφτά στους λογαριασμούς.

Αν όμως δεν υπάρξουν πληρωμές ούτε αύριο, τότε δεν αποκλείεται να έχουμε ακραίες αντιδράσεις στο Κορωπί και όχι μόνο. Το sportdog.gr άλλωστε, το βράδυ της Δευτέρας σας μετέφερε την πληροφορία πως κάτι «δυνατό» ετοιμάζουν οι παίκτες ενόψει της αναμέτρησης με τους Ακρίτες…  

Δεν μπορούν να πιστέψουν τι συνέβη με Εσιέν

Μετά και τα όσα έγιναν στο Κορωπί την Τετάρτη, αλλά και τη νέα… καμπάνα που έρχεται από την υπόθεση του Εσιέν, η κατάσταση στον Παναθηναϊκό δείχνει ιδιαιτέρως ζόρικη και κόντρα στην αισιοδοξία που υπάρχει.

Μπορεί στο Τριφύλλι τις τελευταίες ημέρες να κάνουν τα πάντα για να φτάσουν σε συμφωνία με τον Γιενς Βέμερ και να γλιτώσουν το -3, ωστόσο αν δεν βρουν άμεσα χρήματα, θα τους έρθει νέα «καμπάνα» από τον Μίκαελ Εσιέν και μαζί και -3!

Η υπόθεση του Γκανέζου συζητήθηκε την Τετάρτη από το Διαιτητικό Δικαστήριο της ΕΠΟ και το μόνο που μένει είναι η ανακοίνωση της απόφασης που βρίσκεται σε εκκρεμότητα, αλλά θεωρείται δεδομένο ότι θα δικαιώσει τον ποδοσφαιριστή. Και αυτό αποτελεί τεράστια έκπληξη, καθώς όχι μόνο δεν υπάρχει χρόνος για να βρεθεί λύση, αλλά δείχνει πως κάπου… χάθηκε η μπάλα, διότι η δικηγόρος του Εσιέν, ήταν μία από τους λίγους που έδειχναν συνεργάσιμοι μέχρι στιγμής με την ΠΑΕ!  
 

Θα προχωρήσει το deal με τον Πιεμπονγκσάντ;

Με τις περισσότερες ειδήσεις γύρω από το Τριφύλλι να είναι αρνητικές, όλοι έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους για σωτηρία-λύτρωση, στην επικείμενη άφιξη του Παϊρότζ Πιεμπονγκσάντ!

Η κατάσταση ωστόσο στον Παναθηναϊκό είναι δύσκολη και χρειάζονται άμεσα χρήματα, τα οποία ο Ταϊλανδός δείχνει πρόθυμος να βάλει στην ΠΑΕ, μόνο όταν κλείσει οριστικά το deal. Ωστόσο, οι πληροφορίες του Sportdog.gr αναφέρουν πως αυτό δεν θα γίνει τόσο σύντομα όσο παρουσιάζεται, καθώς υπάρχουν συνεχώς εμπόδια.

Ήδη η αισιοδοξία των πρώτων ημερών έχει μετατραπεί σε αγωνία, ενώ οι πληροφορίες μας αναφέρουν πως υπάρχει πλέον άκρατη και εκατέρωθεν καχυποψία και από τις δύο πλευρές. Όλα θα ξεκαθαρίσουν στο ραντεβού Αλαφούζου – Πιεμπονγκσάντ…

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags