Facebook Pixel Sportdog.gr | Έσκασε τρελή φήμη για τον Ταϊλανδό, τελειώνουν όλα για τον ΠΑΟ - Απαίτηση-βόμβα στον Αλαφούζο!
| 2018-05-03 11:40:00

Έσκασε τρελή φήμη για τον Ταϊλανδό, τελειώνουν όλα για τον ΠΑΟ - Απαίτηση-βόμβα στον Αλαφούζο!

του Νίκου Στεργίου
Έσκασε τρελή φήμη για τον Ταϊλανδό, τελειώνουν όλα για τον ΠΑΟ - Απαίτηση-βόμβα στον Αλαφούζο!

Καυτές και ραγδαίες εξελίξεις, αποκαλυπτικό ρεπορτάζ στο Sportdog.

Δίνουν και παίρνουν τα σενάρια σχετικά με την άφιξη του Παϊρότζ Πιέγκμπονσαντ στην Ελλάδα που αναμένεται να κρίνει πολλά σχετικά με το μέλλον της ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

Υπάρχει, μάλιστα, μια φήμη της τελευταίας στιγμής που αναφέρει ότι ο Ταϊλανδός επιχειρηματίας βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για να κάνει τις τελικές συζητήσεις με τον Γιάννη Αλαφούζο κάτω από άκρα μυστικότητα, ωστόσο κάτι τέτοιο δεν επιβεβαιώνεται από καμία πλευρά στην παρούσα φάση. 

Δεν αποκλείεται όντως ο επίδοξος σωτήρας του Τριφυλλιού να έχει έρθει στην Ελλάδα, ή να σκοπεύει να το κάνει άμεσα, αλλά είναι γεγονός πως δεν υπάρχει προγραμματισμένη ημερομηνία άφιξής του στη χώρα μας και γι’ αυτό υπάρχει αυτή η σύγχυση σχετικά με το πότε θα φτάσει στην Αθήνα για να κάνει την κρίσιμη συνάντηση με τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ.

Πάντως, αξίζει να σημειωθεί ότι τις προηγούμενες μέρες είχε διαρρεύσει ως «επίσημη» ημερομηνία αύξησης του εκπροσώπου της «Pan Asia» η αυριανή (4/5).

Τελειώνουν όλα μέχρι την Κυριακή

Όπως και να έχει, πάντως, αυτό που μπορεί να ειπωθεί με μεγαλύτερη ασφάλεια είναι ότι οριστικές εξελίξεις αναμένονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας. Υπάρχει, δηλαδή, η εκτίμηση πως έως την Κυριακή (6/5) θα έχει ξεκαθαρίσει η υπόθεση με τον Παϊρότζ Πιένγκμπονσαντ είτε θετικά είτε αρνητικά.  

Αν και σε περίπτωση που σήμερα, στο προγραμματισμένο Δ.Σ. της Σούπερ Λιγκ (14:00), δεν ψηφιστεί (όπως ελπίζουν στο Τριφύλλι) η αλλαγή του κανονισμού περί υποβιβασμού, τότε το πιο πιθανό είναι να μην προχωρήσουν οι συζητήσεις με τον Ταϊλανδό, από τη στιγμή που ο σύλλογος θα βρίσκεται στο χείλος του γκρεμού.

Η απαίτηση των παικτών 

Σε ό,τι αφορά το αγωνιστικό κομμάτι, από χθες το sportdog.gr σάς έχει αποκαλύψει για την πρόθεση που υπάρχει από τους παίκτες του Παναθηναϊκού να καταθέσουν προσφυγές, αν και εφόσον δεν προχωρήσει η διοίκηση σε πληρωμές.

Μάλιστα, στη χθεσινή προπόνηση συζητήθηκε ανάμεσα στους ποδοσφαιριστές πώς θα διασφαλίσουν τα χρήματα όχι μόνο των ίδιων αλλά και των υπαλλήλων στο Κορωπί, οι οποίοι δεν έχουν περιθώρια δράσεων για να πάρουν τα δεδουλευμένα τους.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του sportdog.gr, η απαίτηση που υπάρχει για άμεση καταβολή των οφειλόμενων δεν αφορά μόνο τους παίκτες και το προπονητικό τιμ, αλλά και όλους τους εργαζομένους σε ΠΑΕ και Κορωπί, από τους φροντιστές μέχρι τους ανθρώπους που δουλεύουν στα γραφεία και το προπονητικό κέντρο.

Η απόφαση, λοιπόν, που υπάρχει για προσφυγές είναι δεδομένη και το πρώτο κύμα αναμένεται να σκάσει άμεσα, αν όχι από την προσεχή Δευτέρα, σίγουρα από τις 15/5, που είναι η καταληκτική ημερομηνία που έχει δώσει ο Βασίλης Κωνσταντίνου προς τους «πράσινους» για την εξόφληση του Φεβρουαρίου.

Όπως λέγεται, κάποιοι παίκτες, περίπου 5-6 στον αριθμό, έχουν ετοιμάσει ήδη τα χαρτιά για να κινηθούν νομικά κατά της ΠΑΕ και απλά περιμένουν τις εξελίξεις για να κάνουν πράξη την απειλή τους.  

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags