Facebook Pixel Μαρινάκης - Ολυμπιακός: Συναγερμός για τον Ανσαριφάρντ
| 2018-05-03 12:45:00

Τεράστιο deal Μαρινάκη - Ποιοι «βάζουν» εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Πότε δρομολογούνται εξελίξεις

του Παναγιώτη Νικολάου
Τεράστιο deal Μαρινάκη - Ποιοι «βάζουν» εκατομμύρια στον Ολυμπιακό - Πότε δρομολογούνται εξελίξεις

Τινάζουν την μπάνκα στον αέρα στο Λιμάνι. Διαβάστε τι ετοιμάζουν!

Φούντωσαν τις τελευταίες ώρες τα σενάρια σχετικά με το μέλλον του Καρίμ Ανσαριφάρντ. Όπως γράφτηκε σήμερα, ο Ιρανός φορ βρίσκεται στο στόχαστρο αρκετών ομάδων από την Ολλανδία (Χέρενφεν, Ουτρέχτη) και τη Γερμανία (Στουτγκάρδη, Άουγκσμπουργκ), ενώ υπάρχει ενδιαφέρον και από την Κίνα.

Όσον αφορά τις ευρωπαϊκές ομάδες που φέρονται να κοιτάζουν τον επιθετικό του Ολυμπιακού, τα σενάρια σχετίζονται περισσότερο λόγω του μάνατζέρ του, που έχει παίκτες σε αυτούς τους συλλόγους, άρα και τις «άκρες», παρά υπάρχει σε αυτή τη φάση κάτι χειροπιαστό.

Μάλιστα, τόσο η Χέρενφεν όσο και η Ουτρέχτη δεν έχουν τη δυνατότητα σε καμία περίπτωση να καλύψουν τις απαιτήσεις των «ερυθρολεύκων» για τον παίκτη, από τη στιγμή που το… μεταγραφικό τους ρεκόρ την τελευταία δεκαετία δεν ξεπερνάει τα 4 εκατ. ευρώ.

Η μοναδική ομάδα από τις προαναφερόμενες, που αυτή τη στιγμή μπορεί να κάνει κίνηση για τον Καρίμ Ανσαριφάρντ, είναι η Άουγκσμπουργκ, η οποία ψάχνει για ενίσχυση στη γραμμή κρούσης, καθώς διαθέτει μόνο τον πρώην «ερυθρόλευκο», Άλφρεντ Φινμπόγκασον, και έναν νεαρό Κολομβιανό.

Οι Γερμανοί σκοπεύουν να πουλήσουν με καλά λεφτά τον Αυστριακό, Μίχαελ Γκρεγκόριτς, επομένως θα έχουν θεωρητικά τη δυνατότητα να καλύψουν τις αξιώσεις των πρωταθλητών, αλλά και πάλι εκτιμάται ότι είναι πολύ δύσκολο να φτάσουν τα 7 εκατ. ευρώ (και πάνω) που θέλει η ελληνική ομάδα.

Άραβες και Κινέζοι

Όπως γίνεται αντιληπτό, στην παρούσα φάση, αυτά τα χρήματα δε βρίσκονται εύκολα στην ευρωπαϊκή αγορά, ωστόσο κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει το ενδεχόμενο να προκύψει μια τέτοια πρόταση από την αραβική χερσόνησο ή την Κίνα. Εκεί, μάλιστα, ο Ιρανός δεν πιάνει θέση ξένου κι αυτό είναι κάτι που μπορεί να μετρήσει.

Πάντως, πριν το Μουντιάλ, πολύ δύσκολα μπορεί να σημειωθεί κάποια εξέλιξη, αφού είναι λογικό στο Λιμάνι να περιμένουν τις εμφανίσεις του παίκτη στα γήπεδα της Ρωσίας και μετά να τον «βγάλουν στο σφυρί». Όπως και να έχει, πάντως, θα πρόκειται δεδομένα για ένα απίθανο deal, από τη στιγμή που μιλάμε για έναν ποδοσφαιριστή  που αποκτήθηκε από τον Πανιώνιο με μόλις 800.000 ευρώ.

«Παίζει» του Πελέ

Όσον αφορά τα υπόλοιπα μεταγραφικά σενάρια που κυκλοφορούν σήμερα, οι περιπτώσεις των Νέτο και Ντανίλο, που παραμένουν στην επικαιρότητα, είναι εξαιρετικά δύσκολες και χθες σας εξηγήσαμε αναλυτικά τους λόγους σε δύο διαφορετικά ρεπορτάζ (εδώ και εδώ).

Τα άλλα ονόματα που ακούγονται δε φαίνεται να απασχολούν σοβαρά, ενώ η μοναδική περίπτωση που θα μπορούσε να εξεταστεί με ενδιαφέρον από τον Ολυμπιακό είναι αυτή του  Ζουντίλσον Μαμαντού Τουνκαρά Γκόμες, γνωστού και ως Πελέ.  

Πρόκειται για παίκτη διεθνή με τη Γουινέα, ο οποίος αγωνίζεται στη Ρίο Άβε και μέρος των δικαιωμάτων του ανήκει στην Μπενφίκα.  Eίναι 29 ετών και αγωνίζεται ως κεντρικός μέσος, θέση στην οποία ο Πέδρο Μαρτίνς έχει ζητήσει ενίσχυση.

 

 

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags