Facebook Pixel Sportdog.gr | Νέα «κόλαση» με Λάζαρο, οργή Τίγρη και απίθανη «σφήνα» - Τρελό «μπαμ» Χιμένεθ με αντι-Αραούχο!
| 2018-05-03 14:04:00

Νέα «κόλαση» με Λάζαρο, οργή Τίγρη και απίθανη «σφήνα» - Τρελό «μπαμ» Χιμένεθ με αντι-Αραούχο!

του Γιώργου Θεοδωράκη
Νέα «κόλαση» με Λάζαρο, οργή Τίγρη και απίθανη «σφήνα» - Τρελό «μπαμ» Χιμένεθ με αντι-Αραούχο!

Το «ύποπτο» δημοσίευμα, ο «ένοχος» και τα «κονέ» Χιμένεθ.

Χοντρό παιχνίδι φαίνεται πως παίζεται τις τελευταίες ώρες σχετικά με το μέλλον του Λάζαρου Χριστοδουλόπουλου, καθώς το πρόσφατο δημοσίευμα σχετικά με το ενδιαφέρον της Στουρμ Γκρατς φαίνεται πως είναι αρκετά «ύποπτο».

Από την άποψη ότι η αυστριακή ομάδα δεδομένα δεν έχει τη δυνατότητα να καλύψει τις απαιτήσεις του παίκτη, οπότε μοιραία συμπεραίνει κανείς ότι η θέση που έβγαλε πως «ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον παίκτη» μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι και ενδεχομένως να χρησιμοποιήθηκε η συγκεκριμένη ομάδα για να διαρρεύσει πως ο Έλληνας άσος είναι ήδη παίκτης των «ερυθρόλευκων», σε μία κίνηση είτε τακτικής είτε εντυπωσιασμού.  

«Σφήνα» από τα Εμιράτα; 

Την ίδια στιγμή, πάντως, ο άσος της ΑΕΚ δεν έχει διαγράψει την προοπτική του εξωτερικού. Όπως σας έχουμε ξαναγράψει, ο παίκτης εξετάζει το ενδεχόμενο να φύγει έξω για ένα καλό συμβόλαιο, αποφεύγοντας έτσι και τις αντιδράσεις στην Ελλάδα.

Μάλιστα, όπως αναφέρουν πληροφορίες του sportdog.gr, ο διεθνής εξτρέμ είχε επαφές πριν από περίπου ένα μήνα με ομάδα από τα Εμιράτα που έχει δείξει ενδιαφέρον, χωρίς, όμως, να προχωρήσει κάτι. Αν και η συγκεκριμένη προοπτική φαίνεται ότι παραμένει ανοιχτή για τον παίκτη.   

«Τρελαμένος» ο Μελισσανίδης

Παράλληλα, ο Δημήτρης Μελισσανίδης είναι έξαλλος με τη συγκεκριμένη υπόθεση, ωστόσο δεν τα έχει με τον Λάζαρο Χριστοδουλόπουλο, όπως πολλοί θεωρούν, αλλά με τον Αντώνη Αποστολόπουλο, τον μάνατζερ του παίκτη, τον οποίο θεωρεί υπεύθυνο για την εξέλιξη που έχουν πάρει τα πράγματα.

Ο Τίγρης είναι «τρελαμένος» με τον εν λόγω ατζέντη και μένει να δούμε αν μπορεί να ανατραπεί η κατάσταση από τη στιγμή που ο ποδοσφαιριστής δείχνει να εμπιστεύεται τον συγκεκριμένο μάνατζερ για την επόμενη μεταγραφή στην καριέρα του.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι ο Αντώνης Αποστολόπουλος είναι μάνατζερ και του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη, για τον οποίο λέγεται ότι ενδιαφέρεται η ΑΕΚ, οπότε εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς γιατί η συγκεκριμένη περίπτωση δεν μπορεί να προχωρήσει για την Ένωση.  

Αντι-Αραούχο και Μόντσι

Όσον αφορά την υπόθεση του Σέρχιο Αραούχο, το γεγονός και μόνο ότι τα ποσά που ακούγονται για τον παίκτη είναι εξωπραγματικά από Ντουμπάι και MLS, δείχνουν πόσο δύσκολο είναι για την ΑΕΚ να κρατήσει τον ποδοσφαιριστή.

Μόνο τυχαίο δεν είναι, άλλωστε, το γεγονός πως ήδη στην Ένωση ψάχνουν για τον αντικαταστάτη του, όπως σας γράψαμε και χθες, με τον Μανόλο Χιμένεθ να έχει ρίξει τα δίχτυα του στην Ισπανία. Από την πατρίδα του ο τεχνικός της ΑΕΚ θα κάνει και τις περισσότερες εισηγήσεις του, ενώ οι πληροφορίες του spordog.gr αναφέρουν ότι πρόσφατα ενόχλησε τον συμπατριώτη του, τεχνικό διευθυντή της Ρόμα (πρώην της Σεβίλλης), Μόντσι, για παίκτες που θα μπορούσε η ιταλική ομάδα να παραχωρήσει δανεικούς το καλοκαίρι (όχι απαραίτητα επιθετικούς).

Ακολουθήστε το sportdog.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις αθλητικές ειδήσεις

Tags